banner32

Sevgi Grubu’dan Yeni Emniyet Müdürü“ Gürkan Bakkal’a Ziyaret!...

Sevgi Grubu “ Üyelerinden,her biri, STK temsilcilerinden oluşan grup,Zeytinburnu Yeni Emniyet Müdürü Gürkan Bakkal’ı makamında ziyaret edip, 'Hoş geldiniz-Hayırlı olsun !” dileklerinde bulundu.

Sevgi Grubu’dan Yeni Emniyet Müdürü“ Gürkan Bakkal’a Ziyaret!...
Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan  Gürkan Bakkal’ı ziyarete,Alo Afiş "Sevgi Grubu" kurucusu ve Zeytinburnu –Çevre ,Kültür ve Turizm Derneği (ZEYÇED ) Başkan Vekili Ali Gündüz’ün öncülüğünde,grup üyelerinden,her biri, muhtelif STK'larda görevli 8 kişi,Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye Polat ,Rumeli Türküleri Sanatçısı Salih Can,Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Tülay Çimen Bildiriler,Yönetim Kurulu Üyesi Nihayet Gölbaşı ,Siyasetçi-İş adamı Sefer Cengiz,Diyabet ve Engelliler Derneği Başkanı Adnan Saygılı, ve ZEYÇED Üyesi Gülser Bal katıldı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi


Ali Gündüz  ve arkadaşları tarafından, Emniyet Müdürü Gürkan Bakkal’a' çiçek sunumu yapıldı.

Ali Gündüz,heyet adına yaptığı  konuşmasında “İlçemize hoş geldiniz demek ve yeni görevinizde  başarı dilemek için geldik “ dedi.

Zeytinburnu Emniyet Müdürü Gürkan Bakkal 'da Zeytinburnu’nu kısa zamanda tanımaya çalıştığını,acil yapılması gerekenleri şahsım ve arkadaşlarımla birlikte yerine getireceğiz.Öncelikle,yarınlarımız çocuklarımızın her türlü tehlikeden korunması için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Kendilerine yapılan ziyaretten çok memnun olduğunu ifade eden Zeytinburnu Emniyet Müdürü Gürkan Bakkal “İlimiz ve ilçemizde "Huzur" sağlanmasında,polisin her zaman, vatandaşların desteğine ihtiyacı olduğunu söyledi.

Karşılıklı sohbet halinde  geçen görüşme, içilen çayların ardından sona erdi.

Kaynak:İTHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34