banner32

Sempati Öğretmenleri unutmadı

Sempati Özel Eğitim ve Reabilitasyon Merkezi 24 Kasım Öğretmenler Gününü Zeytinburnu askeri lojmanlardaki Sosyal Tesislerinde Öğretmenler gününü kutladı.

Sempati Öğretmenleri unutmadı
Sempati Özel Eğitim Kurumu kurucusu Mali Müşavir Sinan Uğurlu  Öğretmenler gününü kutladı

Zeytinburnu’nun en aktif ve faal rehabilitasyon merkezlerinden birisi olan Sempati’nin kurucusu Mali müşavir Sinan Uğurlu yaptığı konuşma da şunları söyledi “Kurumumuzda çalışan fedakar ve cefakar öğretmenlerimiz başta olmak üzere ülkemizde eğitim ve öğretim alanında hizmet veren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü en kalbi duygularımla kutlarım” dedi.  Uğrulu konuşmasına şu şekilde devam etti.”Haklı olarak hepimiz sürekli  Her şeyin başı eğitimdir diyoruz. Hükümetimiz de son yıllarda Milli Eğitim bütçesini ciddi bir şekilde arttırdı. Bundan sonra daha iyi ve kaliteli bir eğitim verileceğini düşünüyorum.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi /Özel Haber 


Biz de kurum olarak birlikte çalışanlar öğretmenlerimiz başta olmak üzere Zeytinburnu’nda öğretmenlik yapan bir çok eğitimci dostumuzu 24 Kasım öğretmenler günü nedeni ile düzenlediğimiz akşam yemeğine davet ettik. Vakti müsait olan bir çok öğretmenimiz bizi yalnız bırakmadığı için herkese teşekkür ederim
” dedi.

Sempati Özel Eğitim ve rehabilitasyon merkezi müdürü Saliha Turan çok önemli bir hizmet veriyoruz dedi

Kurum müdürü Saliha Turan davetlilerini kapıda karşılayarak hepsi ile yakından ilgilendi. Kurum Müdürü Saliha Turan gazetemize şunları söyledi”  Kurucumuz Sinan Uğurlu engelli bireylerin durumunu en iyi anlayacak işverenlerden birisi olduğu için biz öğretmenlere rahat çalışabileceğimiz bir kurum teslim etti. Öğretmen arkadaşlarımız  adına Sinan bey’e teşekkür ederiz.  Yaptığımız iş gerçekten çok  mesuliyet isteyen bir iştir. Sempati gibi bir kurumda çalışıyor olmaktan dolayı gurur duymaktayım” dedi.

Sinan Uğurlu İstanbul Times Tv  muhabiri Elif  Günay’a konuştu

Sinan Uğurlu Kurumu hakkında bilgi verdikten sonra 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinde Ak Parti Zeytinburnu Belediye meclis üyesi aday adayı olduğunu açıkladı.

Öğretmenler Uğurlu’ya başarı diledi

Sempati Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmenleri ilk önce öğretmenler günü nedeni ile bir araya gelmiş olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu arada Kurucumuz Sinan Uğurlu’nun  Ak Parti Zeytinburnu’nda Belediye Meclis Üyesi aday adayı olduğunu biliyoruz  kendisine çıktığı bu yolda da başarılar diliyoruz  dedi.

 

Uğurlu öğretmenlere günleri anısına kırmızı gül vererek her masada oturan öğretmenlerin teker teker 24 Kasım öğretmenler gününü kutladı. Canlı müzik eşliğinde yemek yiyen eğitimciler daha sonra birbirlerinin gününü kutlayarak yemekten ayrıldılar.

İstanbul Times ekibi olarak biz tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyoruz

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34