banner32

Sarıgül yeniden işe başladı ilk durak Zeytinburnu

CHP'nin 30 Mart 2014, İBB adayı Mustafa Sarıgül 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler için CHP'nin yapacağı ön seçim çalışması adına ilçe örgütlerinde nabzı yoklamaya çıktı. Zeytinburnu CHP ilçe örgütü de bu duraklardan birisi oldu.

Sarıgül yeniden işe başladı ilk durak Zeytinburnu
Mustafa Sarıgül yılgınlık yok şimdi ben İBB.de Mustafa Fazlıoğlu'da Zeytinburnu'nda belediye başkanı olabilirdi ama vazgeçmek yok bu olacak diyerek masaya sert vurması ile su şişesi devrildi olsun bu heyecanın işaeretidir dedi...


CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Barbaraoz Doğruel ,30 Mart 2014 beleidye başkan adayı Mimar Mustafa Fazlıoğlu,CHP eski ilçe başkanı ve şu anki 2.bölge milletvekili aday adayıMetin Doğan'ın kapıda karşıladığı Mustafa Sarıgül partililere birer konuşma yaparak 7 Haziran2015 seçimleri çok önemli hep beraber ciddi bir çalışma yapamamız gerekir dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi 

Şişli Belediye başkanı Hayri İnönü ile yaşadıkları sorunlardan sonra ilk kez siyasi olarak çalışmalara başlayan eski Şişli Belediye başkanı Mustafa Sarıgül CHP'nin 29 Mart 2015 de hakim gözetiminde yapacağı ön seçim için CHP ilçe örgütlerini ziyaret etmeye başladı.

Kendisinin de ön seçime gireceği izlenimi veren Sarıgül Hakim gözetiminde yapılacak olan ön seçim demokrasinin en güzel örneğidir dedi. Partililere sabırla ve azimle çalışmaları halinde er yada geç hem yerel de hem de genelde  iktidar olmalarının önünde hiç bir engel olmadığını ifade etti.

AKP'nin ülkeye çok gerdiğini idda eden Mustafa Sarıgül 7 Haziran 2015 de yapılacak seçimin de ancak 2 yıl sürebileceğini iddia etti. Bu iddiasına Ekonomk göstergeleri ve dış siyasetteki iktidar hatalarını gösteren 
Sarıgül hükümet bir çok konuda köşeye sıkışmış durumda diyerek CHP.lilerden çalışmalarını istedi.

Konuşmalarını kamera ile kayıt altına alan muhabirimize de çekim yapmazsanız iyi olur diyen Sarııgül 40 dakika CHP Zeytinburnu Parti örgütü ile konuştu.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34