banner32

Şanlıurfa ve Ordulular Derneği Kardeşlik Anlaşması İmzaladı

İş adamı Murat Tufan'ın başkanı oldğuğu Zeytinburnu Şanlıurfalılar derneği ile Recai Memiş'in başkanı olduğu Zeytinburnu Ordulular Derneği Kardeşlik Anlaşmas imzaladı.

Şanlıurfa ve Ordulular Derneği Kardeşlik Anlaşması İmzaladı
İki dernek başkanı birlikte sosyal,kültürel,sanatsal ve spor faaliyetlerinde birbirine destek olacak  

Zeytinburnu ilçesinin en aktif derneklerinden olan Şanlıurfa ve Ordulular  Dernek başkanları bir elin nesi var iki elin sesi var mantığı ile hareket ederek Zeytinburnu ve kendi vilayetlerinin gelişim ve değişimi için yapacakları sosyal,kültürel,sanatsal ve spor faaliyetlerinden birbirlerine destek olacaklarına dair 01.120.2017 tarihinde
"Kardeşlik Anlaşması" yaptılar. 

Zeytinburnu Şanlıurfalılar Dernek Bakanı Murat Tufan Şunları Söyledi:

"Zeytinburnu Ordulular Dernek Başkanı Recai Memiş güzel ve profesyonel bir şekilde dernekçilik yapıyor.

Kendisini başarılı buluyorum. İstedik ki birbirimize bilgilerimizi paylaşarak hem yaşadığımız ilçe olan Zeytinburnuna  hem de doğduğumuz illerimize karınca kararınca katkı sunmak istedik. İnşallah bundan sonra birbirimize destek olacağız ve daha güzel işler yapacağız.İki dernek arasında yaptığımız Kardeşlik Anlaşması hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Zeytinburnu Ordulular Dernek Başkanı Recai Memiş'te Şunları Söyledi

"Zeytinburnu Şanlıurfalılar Dernek başkanı Murat Tufan beyefendi kişiliği ile sevilip sayılan bir dernek başkanı. Yılardır Murat başkanı tanırım ve çalışmalarını yakından takip ederim. Gerçekten Şanlıurfanın ayrılmaz parçası olan  sıra gecelerini Zeytinburnu'na taşıması çok güzel bir çalışma. Kısa bir süre önce  iki dernek beraber Zeytinburnu Belediyemizin Çanakakle Kayalaraltı Asosta bulunan tesislerinde iki dernek üyeleri olarak tatil yaptık. Yaptığımız istişarelerde gücümüzü birleştirmek adına Kardeş Dernek Anlaşması yaptık. Anlaşmamız her iki dernek içinde hayırlı olsun" dedi.

Bizlerde yapılan anlaşmanın her iki dernek için güzel sonuçlar doğurmasını dileriz.

Kaynak: İstanbul Times Haber  Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
YORUMLAR
Recai MEMİŞ
Recai MEMİŞ - 6 yıl Önce

Her iki derneğimizede hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34