banner32

Saadet Partisi Zeytinburnu'nda Gazetemize Ziyaret

Zeytinburnu Saadet Partisi ilçe bakanı Doktor Mikail Kabak ve yönetim kurulu üyeleri Yayın Kurulu Başkanımız Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner'in annesi merhum Zeynep Çetiner'in taziyesinde bulunmak ve gazete ofisinin yeni yerinin hayırlı olması dileğinde bulunmak üzere ziyarette bulundular.

Saadet Partisi Zeytinburnu'nda Gazetemize Ziyaret
Ziyarette güncel konular da konuşuldu 

Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Doktor Sosyolog Mikail Kabak ve beraberindeki ilçe yönecileri ilk olarak annesi bir süre önce vefat eden yayın grubumuzun başkanı Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner'e başsağlığı taziyesinde bulundu.

Heyet ayrıca eski binamızın kentsel dönüşüme girmesinden dolayı yeni yerine taşınan yayın grubumuza hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Doktor Mikail Kabak Şunları söyledi

"Yoğun çalışmalarımızdan dolayı değerli arkadaşımız sayın Hüseyin Çetiner'in annesi Merhum Zeynep Çetiner için taziye dileklerimizi iletemiştik. Bugün arkadaşlarımız ile beraber hem merhumeye Allah'tan rahmet dilemek hem de yayın grubu olarak yeni yerlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını dilemek için buradayız. Hüseyin Çetiner ve ekibine hakkaniyetli yayınlarının devamını dilerim" dedi.

Hüseyin Çetiner'de Doktor Mikail Kabak ve heyetine teşekkür ederek ziyaretiniz bizi memnun ve mutlu etmiştir dedi.
 
Ziyaret nedeni ile zeytinburnu ve Türkiye siyaseti hakkında da sohbet edildi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34