banner32

Resul Dindar gönülleri ısıttı

Zeytinburnu Belediyesi’nin düzenlediği Resul Dindar konseri coşku dolu geçti. Karlı havaya rağmen salonu tıklım tıklım dolduran dinleyiciler konser boyunca Resul Dindar’ın seslendirdiği şarkılarla ısındılar.

Resul Dindar gönülleri ısıttı
18 Şubat akşamı Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen Resul Dindar konseri İstanbul’daki kar yağışına rağmen dolu dolu geçti. Sahneye çıktığında hava şartlarına rağmen salonu dolduran dinleyicilerini görünce şaşkınlığını gizleyemeyen Resul Dindar “Bu havada nasıl geldiniz? Evde sıcak sıcak oturmak varken kalkıp buraya mı geldiniz? Harikasınız. Hepinizi çok seviyorum.” diyerek hayranlarına teşekkür etti.

İstanbul Times Haber Merkezi

Konser boyunca sevilen şarkılarını seslendiren Resul Dindar’ın muhteşem orkestrası da tulum, saz, kemençe ve gitarla yaptıkları taksimlerle şarkıları taçlandırdı. Resul Dindar şarkı söylemenin yanı sıra, eline davulu alıp orkestrasıyla birlikte çaldı.

Konser sonunda Zeytinburnu’nda üçüncü konserini verdiğini belirten Resul Dindar, “Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde verdiğim konserlerden çok mutlu ayrılıyorum. Burada çok güzel bir dinleyici var. Organizasyon çok iyi oluyor. Konseri düzenleyen, organizasyonu gerçekleştiren herkese çok teşekkür ediyorum. Zeytinburnu’nda yeni bir konserde yine görüşmek üzere.” dedi.

Resul Dindar, yorgunluğuna rağmen kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hiçbir hayranını kırmadı. Kulisin önünde kuyruk olan hayranlarını tek tek içeri alan Resul Dindar, onlarla bol bol fotoğraf çekildi, şakalaştı ve sohbet ederek kalplerinde bir kez daha taht kurdu.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34