banner32

Reşat Tardu Ortaokulu' ndan İstanbul Times'a plaket

Yurt dışı öğrenci değişim projesi kapsamında ülkemize gelen Polonya,İspanya ve Romanya heyetinin misafir olduğu Reşat Tardu Ortaokulu'nun ev sahipliği yaptığı etkinliğe televizyon çekimlerimizde ve diğer yayın mecralarımızda yer verdiğimiz için okul idaresi yayın grubumuza eğitime yaptığımız katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

Reşat Tardu Ortaokulu' ndan İstanbul Times'a plaket
İspanya,Polonya ve Romanya heyetleri çalışmamızdan dolayı çok mutlu oldular

İstanbul Times Tv 'nin Reşat Tardu Ortaokulun 'da iken yaptığı çekimlerde hem okul çalışmasına renk kattı. Hem de iki tarafın bu anı kayıt altına alarak anılarında tutacakları bir hatıra edinmelerini sağladı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber

Okul Aile Birliğinden Sonay Demirci, Okulun ingilizce öğretmenlerinden Aytül Kambur,Desen Kurtoğlu'dan oluşan heyetle birlikte öğrencilerin de içinde olduğu 8 kişilik Reşat Tardu Ortaokulu ekibi İstanbul Times yayın grubuna gelerek yönetim kurulu başkanımız gazeteci yazar Hüseyin Çetiner ile eğitim ve gelecek ile alakalı bir süre sohbet ettiler.

Daha sonra eğitime yaptığımız katkıdan dolayı üzerinde "T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca yürütülen Comenius projemize yapmış olduğunuz katkıdan dolayı telekkür ederiz" Reşat Tardu Ortaokulu. İbaresinin yazılı olduğu plaket İstanbul Times Tv stüdyosunda Hüseyin Çetiner'e takdim edildi.

"Hüseyin Çetiner ziyaret ve plaket için heyete teşekkür ederek biz yayın grubu olarak imkanlarımız ölçüsünde eğitim kurumlarımıza hiç bir bedel almadan tanıtım katkısı sunuyoruz. Reşat Tardu okul aile birliği ve ingilizce öğretmeni Aytül Kambur heyet ülkemize gelmeden önce çekim için randevu talep etmişlerdi.Bizlerde gerekli hazırlıkları yaparak heyetin okulda olduğu gün çekimleri yaptık. Yapmış olduğumuz bu katkıdan dolayı bize plaket vermeyi uygun bulmuşlar. Okul Müdürü Necati Ayvaz başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Çetiner, öğrencilerle de sohbet ederek ne olmak istediklerini sordu. Öğrenciler içinde 2 kız öğrenci beyin cerrahı,bir tane erkek öğrenci de teknoloji veya bilgisayar mühendisi olmak istediğini ifade ttti.


Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34