banner32

Prof.Dr.Numan Kurtulmuş Ordu'lulara hitap etti

Başbakan yardımcısı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş 7 Haziran 2015 seçimlerinde partisinin Ordu 1.sıra milletvekili adayı oldu. İstanbul'daki Ordu' lular Prof.Kurtulmuş'u Zeytinburnu Topkapı 1453 Sosyal tesislerinde görkemli bir şekilde ağırladı

Prof.Dr.Numan Kurtulmuş Ordu'lulara hitap etti
Ordulular İBB  Panorama 1453 sosyal tesisini doldurdu

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın sponsor olduğu kahvatılı toplantının organizesini ise İstanbul'daki Ordu STK.ları yaptı. Ordu'nun ilçe belediye başkanları'da etkinliğe katılarak Ordu 1.sıra Milletvekili adayı ve Başbakan yardımcısı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş'u dinlediler.

İstanbul Times Haber Merkezi / Mehmet Osmanoğlu 

Ordu Ak Parti il başkanı kısa bir selamlama konuşması yaptıktan sonra kürsüye Ordu Büyükşehir Belediye Bşakanı Enver Yılmaz çıktı. Yılmaz konuşmasında"Belediye seçimlerinden 20 de 20 dediğimiz zaman bazı kişiler nasıl tek başımıza Ordu'nun 20 ilçe belediyesini kazanacağımızı düşünüyorladı. Allah'ın izni ile Ordu halkı Ak Partiye % 68 oy vererek en çok oy alınan 12.il oldu.Bu seçimde de % de 5 diyorum. İnşalah 7 Haziran'da Ordu'lu hemşehrilerim burada gördüğünüz 5 milletvekili adayımızı TBMM.ne gönderecek"dedi.

Kurtulmuş burada siyasi bir konuşma yapmayacaktım ama ben ekonomist olduğum için konuşmayı zaruri görüyorum dedi 

Ak Parti'den önce IMF'den 25 milyon dolar borç almak için günlece dil döken hazine yetkililerimizin ne sıkıntılar çektiğini bu halk unutmadı. Ben fii taraihinde değil 1999 dan bahsediyorum. IMF Türkiye masası Cotarelli hepimizin korkulu rüyası olmuştu. Acaba yine bize ne dikte ettirecek diye herkes bunun ağzından çıkacak kelimelere bakıyordu.  Bugün Türkiye sadece Suriyeli sığınmacılar için 5 milyar 300 milyon dolar harcama yapmış. IMF 'ye bocumuzu Ak Parti bitirdi.Üstüne üstlük de istersen size de 5 milyar dolar kredi verebiliriz dedik. Hepiniz ülkeyi nereden alıp nereye getirdiğimizi biliyorsunuz. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bol  keseden vaad veriyor. Ama bu vaadler yapılırsa Türkiye en geç 2 sene içinde yine IMF'ye mecbur olur dedi.

Kurtulmuş, konuşmasında Türkiye'nin eskisi gibi olaylara seyirci kalmadığını söyledi.Dün Nepal'de deprem oldu ilk yola çıkan ekip bizim AFAD ekibi oldu. Biz artık dünyanın her tarafından varız.Biz vaad vermiyoruz yapıyoruz. 7 Haziran 2015 de partimiz oy oranını artıracak ve anayasayı tek başına değiştirecek güce kavuçacaktır diyen Prof.Kurtulmuş yülzerce Ordu 'lu ya ekonomik içerinkli bir konuşma yaparak özetle Ak Parti'ye oy vermeye devam edin dedi.     

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34