banner32

Polis Teşkilatının 169. Yılı Resepsiyonla Kutlandı

Polis teşkilatının kuruluşunun 169. yılı nedeniyle Zeytinburnu Polis Eğitim Kongre Merkezi’nde resepsiyon verildi.

 Polis Teşkilatının 169. Yılı Resepsiyonla Kutlandı
 Polis teşkilatının kuruluşunun 169. yılı nedeniyle Zeytinburnu Polis Eğitim Kongre Merkezi’nde resepsiyon verildi. Resepsiyona katılan Içişleri Bakanı Efkan Ala, Başbakan Erdoğan’a seslenerek, “Hükümetleriniz döneminde Türkiye’nin gelişmesine, kalkınmasına paralel bir biçimde polis mensuplarımız da özlük haklarında, sosyal imkanlarında ve her türlü kendilerine sunulabilecek devlet imkanlarında yeterli payı aldılar.” dedi. 

Polis teşkilatının 169. kuruluş yılı nedeniyle verilen resepsiyona; Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Içişleri Bakanı Efkan Ala, Istanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Istanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Istanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Istanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, Bölge Adliye Başsavcısı Turan Çolakkadı, çok sayıda iş adamı, sanatçı ve emniyet mensubu katıldı. 

Davetlileri Selami Altınok ve eşi karşıladı. Istanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu geldikten bir süre sonra Başbakan Erdoğan’ın da katılacağı bilgisi geldi. Vali Mutlu, davetlilerle bir süre konuştuktan sonra Başbakan’ı karşılamak üzere salondan ayrıldı. Başbakan Erdoğan geldikten sonra protokol konuşmaları yapıldı. Ancak zaman geç olduğu için Vali Mutlu ve Altınok konuşmadan pasta kesildi. Daha sonra Başbakan salondan ayrıldı.

Emniyet mensupları adına Başbakan’a hitaben konuşan Içişleri Bakanı Efkan Ala, “Sayın Başbakanım, bu resepsiyona katılmakla bizi onurlandırdınız. Bütün teşkilat adına şükranlarımızı arz ediyoruz. Polis teşkilatımız, mensuplarımız şunu çok iyi biliyorlar ki hükümetleriniz döneminde Türkiye’nin gelişmesine, kalkınmasına paralel bir biçimde polis mensuplarımız da özlük haklarında, sosyal imkanlarında ve her türlü kendilerine sunulabilecek devlet imkanlarında yeterli payı aldılar. Bu bakımdan sizin başkanlığını yaptığınız hükümetlerimize şükranlarımı ben de onlar adına tekrar arz ediyorum. Teşkilatımızın mensupları bundan sonra da vatandaşımıza en iyi hizmeti, en kaliteli hizmeti hükümet programları doğrultusunda, ileri demokrasinin gerektirdiği bir biçimde sunma gayreti içersinde olacaklardır.” ifadelerini kullandı. 

Vali Mutlu ve Altınok da emniyet mensuplarının gününü kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi. Resepsiyon Başbakan Erdoğan’ın ayrılmasından sonra sona erdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34