banner32

Pazarcıların kongresi kıran kırana geçti gülen taraf SERT'in listesi oldu ?

Zeytinburnu Pazarcılar Derneği 11.Olağan Kongresini Çarşamba pazarı girişinde bulunan Yıldız Düğün Salonunda yaptı. Derneğin kurucu başkanı Salih Zeki Durmuşoğlu Divan başkanlığı,Turan Gençoğlu ve Erdem Başaran ‘da divan katipliği yaptı. Kongreye mevcut başkan Mustafa Başaran ve 33 yıllık pazarcı esnafı Selahattin Sert yarıştı.

Pazarcıların kongresi kıran kırana geçti gülen taraf  SERT'in listesi oldu  ?
Mevcut Başkan Mustafa Başaran 4 yılda çok şey yaptık dedi

2010 yılında dernek başkanı olduğu zaman bir çok sorun ve problem ile karşılaştıklarını ifadede eden Zeytinburnu Pazarcılar Derneği başkanı Mustafa Başaran yaptığı konuşmada şunları söyledi “Benden önceki başkan arkadaşımız suçlamak için demiyorum ancak arkadaşlarım ile birlikte 4 yıllık çalışmalarımızı anlatabilmek için derneği devir aldığımız zaman nasıl bir durumda olduğunu belirtmezsem meramımı sizlere doğru bir şekilde anlatamam. Derneğimiz şu an herkes ile iyi ve sağlıklı bir iletişim içinde pazarcı esnafımızın hak ve hukukları için mücadele vermeye çalışıyor.  Elbette gönül daha çok şey yapmak istiyor ama geçtiğimiz 4  yılda ancak bu kadar yapabildik.  Kongremizde aday olan diğer arkadaşımız Selahattin Sert’soyadı gibi sert bir arkadaşımız ama benimde soyadım Başaran diyerek espri yaptı.

Zeytinburnu Times Haber Merekezi

Selahattin Ser daha iyi başkanlık yapacağıma inandığım için adayım dedi

Mevcut başkan Mustafa Başaran’a  rakip çıkan Selahattin Sert ise yaptığı konuşmada rakibini sert sözlerle eleştirdi “ Mevcut başkan 2010 dan beri derneğimzin başkanındır.Her ay 12 bin TL para toplanıyor bu yolda 144 bin TL yapar. Beş yılda ise toplamı   700 bin küsür yapıyor yarısı masraf olarak kullanılsa diğer yarısı nerede diyerek Mustafa Başaran ve ekibini dolaylı olarak  suçladı. Başkan seçilmesi halinde derneğin yararına güzel projeleri olduğunu ifade eden Sert ilk işimiz derneğebir yer almak olacak.daha sonra derneğin işlerini takip etmek için araba satın alacağız. Her pazar da  geliri derneğimize ait olmak üzere üç beş tahtanın gelirini derneğe bağlayarak derneğe düzenli bir gelir kapısı açacağız dedi.

Başaran sataşma var gerekçesi ile yeniden söz aldı

Bu sert sözler üzerine Mustafa Başaran sataşma olduğu gerekçesi ile yeniden kürüye geldi. Aday olan arkadaşımız derneğe bir kuruş katlı yapmayarak eleştiri yapıyor.Önce katı yapsın sonra hesap sorsun yok öyle yağma. Bizim aylık gelirimiz 12 bin değil 6 bin TL dir. SGK.Vergi dairesi,kira,ve piyasaya borçlarımız vardı aylık olarak  4 bin TL ye yakın taksit ödedik yıllarca. Dışarıdan gazel okumak kolay arkadaşlarımız konuştuklarının nereye varacağını  hesaplamak durumundadır. Eleştiri elbette olacak biz de yapıcı eleştiriye her zaman açığız ama çamur at izi kalsın tarzı eleştiriye hiçbir zaman  sıcak bakmam dedi.

Protokol konuşmalarında MHP Zeytinburnu ilçe başkanı Reşat Ok,eski başkanlarından Gültekin Gençoğlu, Trabzon Dernekler Federasyonu Kadın kolları başkanı Asuman Durmuşoğlu,Zeytinburnu Kent konseyi engelliler meclisi başkanı Taha Nusret Bozkurt birer selamlama konuşması yaptı.

Kimler katıldı ?

MHP Zeytinburnu ilçe başkanı Reşat Ok, Ak Parti ilçe başkan yardımcıları  Mustafa Yalçınkaya,Alaaddin Çam,Naci Sert,Fatih Aydoğdu,SADEF başkanı Yıldıray Baş,Huzurevi dernek başkanı Perihan Akgün,Gökalp Mahalle muhtarı Celal Ertuğrul, Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye Polat,Telsiz Mahalle muhtarı Yakup Toraman, İstanbul Times Yayın Kurulu Başkanı Gazeteci  yazar Hüseyin Çetiner, İstanbul Times Tv den Çağla Pekgüleç,İstanbul Times ve Zeytinburnu Times Gazetelerinden  Erhan Şahin, Zeytinburnu Habare Gazetesi imtiyaz sahibi Taylan Demirelli başta olmak üzere çok sayıda protokol üyesi Zeytinburnu Pazarcılar Derneği’nin 11.Olağan Kongresine katıldı.

İşte Kazanan Liste :

1-Selahattin Sert Başkan

2-Hayati Ay Başkan yardımcısı

3-Durmuş Emre

4-Mehmet Alpay

5-Hayri Şen

6-Yılmaz Genç

7-Hasan Kutçi

8-Mesut Uçar

9-Erol Karabulut

10-Hüseyin Taşel

11-Şükrü Özdemir

Denetim Kurulu Asil: 

1-Ali Yüksel 
2-Fikret Gençoğlu
3-Salih Balcıoğlu

Disiplin Kurulu Asil 

1-Cemallettin Katabulut
2-Recep Sert 
3-Besim Yalap

Kaynak: İstanbul Times Haber  Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34