banner32

Ölmeden önce 'peçete notları'

Kanser olduğunu öğrenen bir baba kızı için peçetelere yazılmış notlar biriktirmeye başladı.

Ölmeden önce 'peçete notları'
  44 yaşında ve kısa süre önce  olduğunu öğrendi. Doktorların sadece yüzde 8 yaşama şansı verdiği adam şimdilerde zamanının büyük bölümünü 13 yaşındaki kızı Emma için peçetelere notlar yazmaya harcıyor. Çünkü Garth kızına liseden mezun olana kadar her öğle yemeğine bir peçete notu koyacağına söz vermiş.
Ölmeden önce 'peçete notları'
Aslında kızı okula ilk başladığı günden beri bu notları yazmaya devam ediyormuş Garth. Kanser olduğunu ilk öğrendiğinde ise kızına verdiği sözü düşünmüş talihsiz adam.
Ardından kızı, kendisi öldükten sonra da bu notları alabilsin diye hepsini toplu yazmaya karar vermiş. Küçük bir hesap yapmış ve kızı liseden mezun olana kadar okulda 826 öğle yemeği daha yiyeceği, bunun 826 peçete notu daha anlamına geldiği sonucuna ulaşmış.
(Emma için 826 peçete notu yazacağım! Çünkü söz verdim)
Ölmeden önce 'peçete notları'
Sonra başlamış bu notları biriktirmeye. Notların kimisnde babasından küçük kızına yaşam tavsiyeleri, kimisinde ise ünlü insanların sözleri yer alıyor.
(Bazıları yağmuru sadece hisseder, bazı insanlar ise ıslanır)
Ölmeden önce 'peçete notları'
Garth şimdiye kadar 746 tane peçete notu yazmış bile ve tek isteği büyümesini göremeyeceği küçük kızının en azından 18 yaşına kadar bu notlarla yanında olabilmek.
(Yap ya da yapma. Denemek diye bir şey yoktur. - Yoda)
Ölmeden önce 'peçete notları'
Olay duyulduğunda 'de büyük bir etki uyandırdı ve "peçete notları" ("napkin notes") sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu.
Mynet Dış Haberler Servisi
(Sevgili Emma, Her şey bir gelişim içindedir, mükemmellik hariç. Hiç bir zaman 'daha fazla' mükemmel olamazsın. - Baban)
Ölmeden önce 'peçete notları'

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34