banner32

Objektifler Zeytinburnu’na Çevrildi

Zeytinburnu’nu anlatan en iyi kareyi yakalamak için bu yıl 5’incisi düzenlenen fotoğraf yarışmasına katılımlar başladı. Birinci gelenin 6.000 TL ile ödüllendirileceği yarışmanın son başvuru tarihi 04 Aralık Cuma günü sona erecek.

Objektifler Zeytinburnu’na Çevrildi
Zeytinburnu Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) işbirliğiyle organize edilen geleneksel fotoğraf yarışmasında amaç, Zeytinburnu’nun herhangi bir bölgesinde çekilmiş, renkli veya siyah-beyaz bir fotoğrafla ilçenin en iyi görüntü ve kompozisyonunu yakalayabilmek. Bu amaçla fotoğraf makinesine sarılan amatör ve profesyonel fotoğrafçılar, dereceye girmek için deklanşörlere basmaya başladı.

Ünlü fotoğraf sanatçısı Ara Güler’in seçici kurul üyeleri arasında yer alacağı jüride; Haluk Çobanoğlu, İsmail Küçük, Murat Gür ve Mustafa Yılmaz gibi usta fotoğraf sanatçıları da yer alacak.

4 Aralık Cuma günü sona erecek olan kıyasıya mücadelenin sonunda dereceye girenlere verilecek ödül listesi ise şöyle: Birinciye 6.000 TL, ikinciye 4.000 TL, üçüncüye 3.000 TL, Zeytinburnu Belediyesi Özel Ödülü 2.000 TL, Jüri Özel Ödülü 1.500 TL, Mansiyon Ödülü 1.000 TL ve Sergilenmeye Değer Eser Ödülü olarak 500 TL. Geleneksel fotoğraf yarışmasında katılımcılar, para ödülünün yanı sıra ayrıca fotoğraflarını sergileme ve Zeytinburnu’nu anlatan birçok tanıtım filminde ve kitaplarında yer alma fırsatını da yakalayacak.
Sadece online üzerinden gerçekleştirilecek olan fotoğraf yarışmasına başvuru yapmak için “www.tfsfonayliyarismalar.org” sitesinden kayıt yaptırmak yeterli.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34