banner32

Nazar İnşaat Emlak’ın Yeni Yeri Dualarla Açıldı

Şenol Küçükpazarcık ve çocuklarının işlettiği Nazar 2 İnşaat Emlak Ofisi dualarla açıldı. 1997 de İnşaat- Emlak işine giren Küçükpazarcık yeni şubesini açarak büyümeye devam ediyor.

Nazar İnşaat Emlak’ın Yeni Yeri Dualarla Açıldı
Gayrimenkul Danışmanı Şenol Küçükpazarcık  ve oğulları Emin adımlarla büyümeye devam ediyor                       
İlk şubesini 1997’de Zeytinburnu  adresinde açan Şenol Küçükpazarcık  aradan 18 yıl geçtikten sonra bu kez de ayı mahalle’de G-5 Sokakta mülkiyeti kendilerine ait olan mekanda 2.şubelerini açarak bu sektörde kalıcı olduğunu göstermiş oldu.

İstanbul Times Haber Merkezi /Özel Haber 

Açılış Kurdelasını Eski Meclis Üyesi Av.Resmi Göç ve İnşaat Mühendisi Hasan Ali Hayırlıoğlu Kesti
Nazar İnşaat ve Emlak 2’nin açılışını bir önceki dönem CHP Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi Av.Resmiye Göç ve İnşaat mühendisi Hasan Ali Hayırlıoğlu yaptı. Kurdelayı kesen Göç ve Hayırlıoğlu yıllardır Şenol Küçükpazarcık’ı tanıdıklarını ifade ederek açılışını yaptıkları Nazar İnşaat Emlak’ın 2.şubesinin bol bereketli ve helal kazancın kapısı olmasını dilediler.
Hocaefendi  Bu kapıda helalin dışında para girmesin duasında bulundu
Hocaefendi mekanın açılışı nedeni ile Kur’ an-ı kerim tilavetinden sonra yaptığı duada açılışını yaptığımız bu mekanın  kapısında Allah haram para girmeyi nasip etmesin dedi. Katılımcılar hep bir ağızdan yapılan duaya amin dediler.
Kimler Açılışa katıldı  ?
CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Barbaros Doğruel, eski ilçe başkanı Metin Doğan,CHP Zeytinburnu ve İBB mecvlis üyesi ve CHP Grup saymanı iş Adamı Özgür Aydın,Mimar Mustafa Fazlıoğlu,CHP eski meclis üyesi İsmail Terzi,CHP Zeytinburnu Belediye meclis üyesi Düzgün Kaya,Azizoğlu İnşaat'tan Emre Azizoğlu,Gökhan Ticareten Nuri Apaydın,GÖÇDER başkan yardımcısı Tarık Tırnakakan,GÖÇDER genel sekreteri Nusret Pazarlıkçıer,CHP eski meclis üyesi Av.Resmiye Göç,CHP eski Zeytinburnu ilçe başkan yardımcısı Bülent Yalçınkaya,Merkezefendi Spor Kulübü Eski Başkanı Şenol Gürele,İstanbul Times Yayın Grubu başkanı gazeteci yazar Hüseyin Çetiner,İnşaat mühendisi Hasan Ali Hayırlıoğlu,Sefer Cengiz,Özgür Ölçer,başta olmak üzere çok sayıda  davetli mutlu gününde Şenol Küçükpazarcık ve oğullarını yalnız bırakmadı.
Yayın Grubu olarak bizde Nazar inşaat Emlak’a bol ve bereketli kazançlar dileriz.

İletişim için :

Nazar inşaat Emlak :

Seyitnizam Mahallesi Şehit Erkan Alyanak Sok.NO.33 Zeytinburnu, İstanbul
Tel:0212- 679 05 22

Nazar İnşaat 2 İletişim :

Seyitnizam Mahallesi G-5 Sokak NO:15  Zeytinburnu /istanbul
Tel :0212-679  05 21

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34