banner32

M.Zeynep Kale İstanbul Ak Parti 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı

İstanbul Times Gazetesi olarak 6.kuruluş yıl dönümümüzde başkanı olduğu Okyanus Engelliler Derneği'nin yaptığı başarılı çalışmaları nedeni ile yılın STK.başkanı plaketi verdiğimiz M.Zeynep Kale Ak Parti'den İstanbul 2.Bölge milletvekili Aday Adayı oldu.

M.Zeynep Kale İstanbul  Ak Parti  2.Bölge Milletvekili  Aday Adayı
Okyanus Engelliler Derneği bünyesinde yaptığı çalışmalar ile engellilerin hayatını kolaylaştıracak projelere imza atması ile dikkatleri üzerine çekti

M.Zeynep Kale başkanı olduğu  Okyanus Engelliler Derneği çatısı altında cezaevlerindeki engelli mahkumlar başta olmak üzere geliştirdiği projeleri ile bir farkındalık oluşturduğu için Yayın Grubumuzun Juri üyesi tarafından 6.kuruluş yıl dönümümüzde yılın STK.başkanı kategorisinde plaket almaya hak kazanmıştı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber  

TBMM 
çatısı altında engelli camiası için daha da güzel projelere imza atmak için kolları sıvayan Kale'nin başarılı çalışmalar yapacağı çevresi  tarafından ifade ediliyor.  Yakında www.istanbultimes.tv de neden İstanbul 2.bölgede aday adayı olduğunu açıklayacak olan M.Zeynep Kale Meclise girmesi halinde İstanbul 2.Bölgeye renk katacağı ifade ediliyor.

Hep Birlikte Engelsiz Yeni Türkiye İçin 
Ak Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı

Babası Karabük’lü, annesi İstanbul’lu olan M.Zeynep KALE 1974 yılında Ankara’da doğdu. İlkokulu Ankara’da, ortaokulu İstanbul’da ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Üniversite eğitimi sırasında geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu engelli oldu ve okulunu bırakmak zorunda kaldı. Halen ortopedik engelli olarak baston yardımı ile yürüyebilmektedir.

Yerel yönetimler, siyaset bilimi, engelli psikolojik destek eğitimi, kişisel gelişim, iş güvenliği uzmanlığı, AB proje eğitimi, işaret dili ve beden dili konularında eğitim aldı. AK Parti Siyaset Akademisi 2. ve 3. dönemden mezun oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi BUGSAŞ A.Ş. iştirakinde danışman olarak görev yaptı.

Genel Başkanı olduğu Okyanus Engelliler Kültür Sanat ve Sosyal Yardımlaşma Derneğinde gerçekleştirdiği birçok ulusal ve uluslar arası projelerden dolayı sosyal sorumluluk ödülüne layık görüldü. Tüm Bürokratlar ve İşadamları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Yeşilay Cemiyeti ve İTÜ Vakfı üyesidir.

2005-2011 yılları arasında Ankara İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği ve Engelliler Komisyon Başkanlığı yaptı. 2008 yılında Siyasi Hitabet Yarışmasında Ankara İl Birincisi ve Türkiye beşincisi mansiyon ödülünü aldı. 2011 yılında Ankara 1.Bölge Milletvekili aday adayı oldu. 2012-2014 yılları arasında AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 2.Grup M.K.Y.K. üyesi, Proje Komisyon üyesi oldu, Sosyal İşler Biriminde görev aldı.

İyi derecede İngilizce, başlangıç seviyesinde işaret dili, Arapça ve Osmanlıca bilen Müşerref Zeynep KALE bir çocuk annesidir.

Engelli bir kadının ve annenin hayatın her alanında var olması gerektiği düşüncesiyle AK Partide millete hizmet için göreve başladı. Halen annesinin ve çok sayıda akrabasının yaşadığı ve sevdalısı olduğu İstanbul’dan Hep Birlikte Engelsiz Yeni Türkiye için 25.Dönem Milletvekili aday adayı oldu.


E posta            [email protected]

Facebook        https://www.facebook.com/zeynep.kale.5209

Twitter                        twitter.com/zeynep7474

Kaynak :istanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34