banner32

Mutsuzluk Hastalığı Önlenebilir

Bölge insanına sağlık konusunda bilgi sahibi yapmaya devam eden Zeytinburnu Avrasya Hastanesi’nde,Uzman Psikolog Naciye Tokaç, gerçekleştirdiği sunumda "Tükenmişlik Sendromu, Olumsuzluklarla Baş Etme, Depresyon, Mutsuzluk Hastalığı" hakkında bilgi verdi.

Mutsuzluk Hastalığı Önlenebilir
Avrasya Hastanesi’nin Zeytinburnu’ndaki binasının toplantı salonunda gerçekleşen sağlık semineri program sunucu Gönül DİLEK’in “Hoş Geldiniz “ konuşması ile başladı.

Uzman psikolog Naciye TOKAÇ’ın "Tükenmişlik Sendromu, Olumsuzluklarla Baş Etme, Depresyon, Mutsuzluk Hastalığı" hakkında dinleyicilere bilgi sunduğu Seminere,Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Şenay SILDIR,Prof. Dr. Levent KART Göğüs Hastalıkları,Prof. Dr. Ali BAYRAM Kardiyoloji ve İç Hastalıkları,Doç. Dr. Ali Riza CENAL Kalp ve Damar Cerrahisi,Prof. Dr. Mustafa Vecdi ERTEKİN Radyasyon Onkoloji Uzmanı,Uzman Dr. Sedat IŞIK İç Hastalıkları,Radyasyon Onkoloji Uzmanı Dr. Züleyha KADEHÇİ, Avrasya Hastaneler Grubu Genel Koordinatörü İbrahim URLU, Halkla İlişkiler Müdürü Gülay TUNÇEL,doktor,hemşire ve hizmetliler ile,Zeytinburnu Çevre-Kültür ve Turizm Derneği Başkanı (ZEYÇED ) ve Sevgi Grubu Kurucusu Ali GÜNDÜZ,Bakırköylüler Derneğinden Nalan DİLAVERLER ve Fikret DİLAVERLER ile bilgilenmek isteyen vatandaşlar katıldı.
Uzman psikolog Naciye TOKAÇ, Anne – Baba ve Yetişkinlere hitaben " Tükenmişlik Sendromu, Olumsuzluklarla Baş Etme, Depresyon, Mutsuzluk Hastalığı" hakkında bilgi sunduğu Seminerde, psikolog Naciye TOKAÇ kendisine gelen sorulara da cevaplar verdi.Özellikle ,Mutsuzluk Hastalığı ,Tükenmişlik ve Debresyon önlenebilir denildi.

Sunum sonrasında,Naciye TOKAÇ’a ,Avrasya Hastaneler Grubu Genel Koordinatörü İbrahim URLU tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Avrasya’da Gelecek Sağlık Semineri:21 Ekim Cuma - Zeytinburnu Avrasya Hastanesi-B Blok,2.Kat, Saat :16.30 – 17.30 arası –Ücretsizdir-Herkes Katılabilir.Prof. Dr. Bülent ERGUN Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Konu : HPV VÜRİSİ VE KADIN HASTALIKLARI


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34