banner32

Miniklerden Anlamlı Kutlu Doğum Etkinliği

Fatma Süslügil İlkokulu Öğrencileri Kutlu Doğum haftası nedeni ile İlçe Kaymakamı Ali Taşkın Balaban,ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Heğci ve Belediye binasında bir çok memur ve idareciye 500 adet hadisi şerifi güllü lokumlar ile birlikte dağıttı.

Miniklerden Anlamlı Kutlu Doğum Etkinliği

Kendileri Küçük ama yaptıkları iş büyük  

Hz.Muhammed'in Kutlu doğum haftası nedeni ile bir çok kurum ve kuruluş farklı etkinliklere imza atıyor.
Zeytinburnu Fatma Süslügil İlkokulu öğrencileri de okul müdürleri Dilek Gürel'in cesaret ve gayertlendirmeleri ile ilçe kaymakamı Ali Taşkın Balaban başlat olmak üzere bir çok esnaf,memur ve bürokrata güllü lokum ile beraber 500 tane Hadis-i şerif dağıttılar.



Zeytinburnu Times Haber Merkezi /Özel Haber 

Minikleri etkinliği takldir topladı 

Okulun yanında esnaflık yapan  Aziz Ulutaş şunları söyledi "Çocukların Kutlu doğrum hafatsı nedeni ile yaptıkları çalışmayı çok beğendim. Bu evlatlarımız ileri de  yaptıkları bir çalışmayı hiç bir zaman unutmayacaklar ve hafızalarında  Peygamberimiz Hz:Muhammedin kutlu doğum haftası nedeni ile yaptıkları bu anlamlı çalışma hep akıllarında olacak. Bu çalışmayı yaptıran okul müdürüne,öğretmenlere ve emeği geçen minik evlatlarımıza çok teşekkür ederim dedi.





İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri çalışmaya hayran kaldı 


Kaymakam Ali  Taşkanın Balaban miniklerin yaptığı bu anlamlı çalışmadan dolayı çok mutku olduğunu ifade ederek katlı veren okul idaresine ve öğretmenlere de teşekkür etti.

Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri Kadir Halil Uçar,Mustafa Heğci,Mustafa Yılmaz,Kazım Yoldaş Fatma Sülügil ilkokulu öğrencilerinin kutlu doğum haftası nedeni ile yaptıkları anlamlı çalışma nedeni ile kutladıklarını ifade ederek okul Müdürü Dilek Gürel nezdinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ettiler.  


Okul Müdürü Dilek Gürel 'de Kutlu doğum haftası nedeni ile öğrencilerinin dağıttığı 500 Hadis-i şerif  ve güllü lokum ile farklı bir çalışma yaptıklarını anlatarak gerek bu çalışmada görev alan gerekse yapılan çalışmayı gören  binlerce öğrencimiz hayatları boyunca bu anlamlı çalışmayı unutmayacaklardır dedi. Güzel emeği geçen öğretmen ve öğrencilerini kutlayarak hepsine teşekkür etti.



Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
YORUMLAR
atilla yıldır
atilla yıldır - 9 yıl Önce

Dilek hocam ahu gibi yeni okulunda kutlu doğumla ilgili çok anlamlı çalışma düzenlemiştir.Başarı ların devamını dilerim.

atilla yıldır
atilla yıldır - 9 yıl Önce

Dilek hanım iyi yürekli kişiliğe sahip biri yapmış veya yapacakları etkinlikler değer verdiği ööğrencileri için yapan hizmet aşkı ile çalışan eğitimci olup, öğretmenim ellerine yüreğine sağlık başarıların devamını dilerim.

SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34