banner32

Minik Öğrenciler Hediyesini Başkan Aydın’dan Aldı

Okulların açıldığı ilk günde velilerle birlikte öğrencilerin heyecanına ortak olan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, minik öğrencilere kırtasiye kuponu ve defter hediye etti.

Minik Öğrenciler Hediyesini Başkan Aydın’dan Aldı
 Bu yıl ilçedeki birçok okulu yıkıp yerine depreme dayanıklı modern okullar inşa eden Zeytinburnu Belediyesi, eğitim ve öğretim yılının ilk gününde de öğrencileri yalnız bırakmadı. Ailelere destek olmak amacıyla ilçedeki tüm ilkokul öğrencilerine 30 TL değerinde kırtasiye kuponu ve defter hediye eden Zeytinburnu Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, okuldaki sınıfları tek tek gezerek ilk günden öğrencilere hediyelerini verdi. Zeytinburnu Haluk Ündeğer İlkokulu’ndan başlayan dağıtıma bizzat katılan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın da dağıtım esnasında hem ailelerin taleplerini dinledi hem de öğrencilerle bol bol sohbet etti.


ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI


Okulun açılış gününe özel düzenlenen halk oyunları ve dans gösterilerini de izleyen Başkan Aydın, tüm öğrencilere yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar dileyerek, “2017-2018 eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum. Okulun ilk gününe güzellikle başladık. İnşallah güzellikle huzur ve sağlık ortamı içerisinde de devam eder. Böylece bir yılı sağlıkla ve huzurla güzel bir şekilde tamamlamış oluruz.” ifadelerini kullandı.


Kırtasiye kuponları ve defter hediyelerinin ilçedeki tüm ilkokul öğrencilerine hediye edileceğini belirten Başkan Aydın, “Öğretmenlerimize ve velilerimize evlatlarınızı yetiştirdiğiniz için ve onlara sahip çıktığınız için çok çok teşekkür ediyorum. Yeni eğitim ve öğretim yılınız tekrar hayırlı uğurlu olsun. Yüzünüz hep gülsün. Rabbim evlatlarımıza sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir ömür nasip etsin. Tüm yavrularımızın tek tek gözlerinden öpüyorum.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34