banner32

MHP’den Aşure İkramı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 58 Bulvar caddesi trafik’e kapalı alanda iki bin kap aşure ikram etti.MHP Zeytinburnu İçe başkanı Reşat Ok,kadın kolları başkanı Düzenli,kadın kolları yöneticileri başta olmak üzere çok sayıda MHP.li aşure dağıtım etkinliğinde hazır bulundu.

MHP’den Aşure İkramı
Vatandaş Aşure ikram edilmesinden dolayı memnun oldu

İstanbul Times Tv mikrofonlarına konuşan MHP Zeytinburnu ilçe başkanı Reşat Ok Muharrem ayı  nedeni ile ilçe kadın kollarımızın yaptığı çalışma ile Zeytinburnu’nun en işlek caddesi olan 58.Bulvar’da 2.000 kase aşure ikramı yapacağız.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Kadın kolları başkanı Düzenli ise Yeni yönetim ile birlikte atama ile göreve geldikten sonra halka dönük ilk büyük çalışmamızı bugün burada 2000 kap aşure dağıtarak yapıyoruz.Çalışmamızın hayırlı olmasını dilerim dedi.  

Tecrübeli siyasetçi MHP Zeytinburnu Belediye meclis üyesi adayı Ahmet Çelik ‘de katılım konusunda yoğun çaba sarf etti

Çevresinde sevilip sayılan  bir siyasetçi olan İş adamı Ahmet Çelik’de mikrofonlarımıza şunları söyledi ”MHP Zeytinburnu ilçe teşkilatımızın kadın kolları yönetimi tarafında Muharrem ayı nedeni ile yapacağımız aşure ikramı vesilesiyle burada vatandaşlarımız ile hasbihal edeceğiz. Bu çalışmanın yapılmasında emeği geçen kadın kolları  başkanımız ve yönetimine,ilçe başkanımız Reşat Ok’a aracılığınız ile teşekkür ederim”  dedi.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34