banner32

Mehmet Alpay 68 yaşına dostları ile girdi

68 Yaşına giren Bölgesinin tanıtımında büyük katkısı olan duayen gazeteci Mehmet Alpay’a ,soğuk havada sıcak bir doğum günü kutlaması yapıldı.

Mehmet Alpay 68 yaşına dostları ile girdi
Zeytinburnu Çevre-kültür ve Turizm Derneği Başkan Vekili ve Sevgi Grubu kurucusu  Ali Gündüz (Alo Afiş). her zaman olduğu gibi gönül dostlarını bir araya getirip,mikrofonda 53,gazetecilikte 37 yılını geride bırakan 42 yıllık evli,6 çocuklu ve 6 torun sahibi duayen  gazetecilerden Mehmet Alpay’ın 68 yaşına merdiven dayaması nedeniyle, Zeytinburnu,Bulvar Caddesi üzerinde bulunan “Ekin Simit Evi “nde  sürpriz  bir doğum günü tertipledi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Karlı-buzlu ve soğuk bir havada yapılan doğum gününe,Organizasyonu gerçekleştiren (ZEYÇED) Zeytinburnu,Çevre ,Kültür ve Turizm Derneği Başkan Vekili ve Engelsiz Gazete Yazarlarından “Sevgi Grubu Kurucusu “Ali Gündüz ile grup arkadaşlarından, Gülser BAL,Sevgi İZCİ,Engellilerin Manevi Annesi Nurşen ÖRNEK, Ahde-Vefa Derneği'nden Nurgül ŞENGÖZ, Ayşe ŞİMŞEK, Dilek Ürün KARADAĞ,Filiz VARDAR ile Gazeteci Taylan DEMİRELLİ, Gazeteci Yazar Hüseyin ÇETİNER ile Muhabir Elif GÜNAY katıldı.

Pastanın kesilmesi ve hedye kabulünün ardından geceyi düzenleyen ali gündüz “mutlulukları bira arada yaşıyoruz,Mehmet ALPAY dostumuzun Zeytinburnumuzun kalkınmasında büyük emekleri var,bugün burada onun doğum günü için toplandık kendisine nice sağlıklı ömürler dileriz diyerek ZEYÇED’in çiçeğini kendilerine verdi,çiçeği alan Mehmet Alpay da,bir jest yaparak kendisine verilen çiçeği,davetliler arasında bulunan Ayşe Şimşek’in, ailesinden,geçtiğimiz günlerde dünya gündemine bomba gibi düşen Adriyatik Denizi’nde yanan feribottan kurtulan Türk yolculardan birisi olan Ahmet Şimşek’e gönderdi.

Gazeteci Mehmet Alpay da konuşmasında,kendisi için yapılan doğum gününden çok memnun olduğunu,heyecanlandığını ifade edip,katılımcı dostlarıma teşekkürlerimi sunarım dedi.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34