banner32

Meclis tatilden önce son toplantısını yaptı

Zeytinburnu Belediye Meclisi tatilden önce son toplantısını meclis salonunda yaptı.

Meclis tatilden önce son toplantısını yaptı
 Meclis 1.başkan vekili Cemal Merdan Başkanlığında bir araya geldi

Bir çok Madde Ak Parti ve CHP.lilerin ortak onayı ile geçerken 21.madde de 700.yıl parkı (Sur Restoran) bölgesinde yapılacak büro işinin muğlak olduğunu ve bunun 29 yıllığına birilerine kiraya verileceğini  ifade eden CHP grup başkan vekili Hasan Hüseyin Üsküdar bunu kabul etmemiz mümkün değil diyerek grup olarak RED oyu verdiler. Bu madde de Ak partili meclis üyelerinin oyları ile meclisten geçti.Meclis üyesi Üsküdar Belediyemiz neden bu büro denen yeri yap işlet devret modeli ile yaptırıyor. Kendi parası ile yapsın yılık kiraya versin. Yap işlet devret modeli ile bu peşkeş olur dedi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 
 

CHP meclis üyesi Mimar Esin Hacıalioğlu’da bu tür parsel bazlı değişiklikler şık ve doğru değil. Eğer bir değişiklik yapılacaksa ben mimarım yeni bir proje çizelim 700.yıl parkını baştan sona düzenleyelim dedi.

Zafer Alsaç’ta Kültür adasında bir şey kalmadı demek haksızlık olur.Biz  burada kamu malını ne sattık ne aldık.  Biruni Hastanesinin yeri zaten özel mülktür.

Başkan yardımcısı Gökhan Kasap  ise Esin hanım öyle bir tablo çizdi ki bizleri zan altında bırakıyor. Bence grubumuzu zan altında bırakan sözleri için özür dilesin dedi. Hacıalioğlu ben özür dileyecek bir şey demedim dedi.

Meclis 1.Başkan vekili Cemal Merdan bu toplantıdan sonra Ağustos ayı tatil ayımız Eylül Meclis toplantısında buluşmak üzere  ramazan ayınızı ve bayramınızı tebrik ederim dedi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34