banner32

Marmaray’da Vatandaşlara Çorba Sürprizi

Marmaray’da sabahın erken saatlerinde ikram edilen çorba vatandaşları memnun etti. Soğuk havada sıcak çorbayla ısınan vatandaşlar, kendilerine çorba ikram eden Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’a teşekkür etti.

Marmaray’da Vatandaşlara Çorba Sürprizi
 Zeytinburnu Belediyesi sabahın erken saatlerinde işe ve okula gitmek için yola çıkan vatandaşlara çorba ikram etti. Marmaray-Kazlıçeşme istasyonunda kurulan stantlarda ikram edilen çorbalar, kahvaltı yapma imkanı bulamayan vatandaşları memnun etti. Soğuk havada ikram edilen sıcak çorbaları içen vatandaşlar, çorba ikramı yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’a teşekkür etti.

Yapılan ikramdan duyduğu memnuniyeti dile getiren çok güzel bir Recep Koçhan, “Zeytinburnu Belediyesi’ni tebrik ediyoruz. Soğuk bir günde güzel bir sürprizle karşımıza çıktılar, devamının gelmesini bekleriz. Bugün kahvaltımı iş yerinde yapacaktım, çorbayı içtik artık gerek kalmadı.” şeklinde konuştu.

SOĞUK HAVADA ÇORBA VE EKMEK

İşe giderken sıcak çorba içmenin keyifli olduğunu belirten Ayhan Kara, “İşe giderken sıcak çorbamızı aldık. Ben burada esnaf olduğum için daha önce de çorba ikramından faydalanmıştım. Çok güzel bir hizmet. Bu havalarda daha da anlamlı oluyor.” dedi.

Okula giderken kendisine ikram edilen çorbadan içen Burakcan Yaygın ise, uygulamadan memnuniyetini dile getirerek, "Sabah sabah içimiz ısınıyor böyle şeylerin yapılması lazım. Okula gidiyorduk, çorbayı görünce birer tane içelim dedik. Kahvaltı yapmamıştık iyi oldu.” dedi.

“ÇORBA İKRAMIMIZ DEVAM EDECEK”

Vatandaşlara çorba dağıtılırken sohbet etme imkanı bulan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu’nun en hareketli noktalarından birisinde vatandaşlara çorba ikramı yapıldığı söyleyerek, “Zeytiburnu’muzun en hareketli noktalarından birisindeyiz, Marmaray’dayız. Hava serin, burada hemşehrilerimize sıcak çorba ikramında bulunuyoruz. Hoş bir ortamda bize bu güzelliklere yaşatan Zeytinburnu halkına teşekkür ediyoruz. Onlara hizmet bize mutluluk veren bir durumdur. Zaman zaman bu tür yerlerde de ikramlarımız oluyor ve olmaya da devam edecek.” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34