banner32

Marmaray Yolcularına Çorba Sürprizi

Sabahın erken saatlerinde işe ve okula gitmek için yola çıkan vatandaşlar, Marmaray Kazlıçeşme istasyonu önünde Zeytinburnu Belediyesi’nin çorba sürpriziyle karşılaştı.

Marmaray Yolcularına Çorba Sürprizi
 Zeytinburnu Belediyesi, soğuk kış gününde işe ve okula gitmek için yola çıkan vatandaşlara dumanı üstünde tüten mercimek çorbası ikram etti. Sabah saat 07.30’da Marmaray Kazlıçeşme durağının hemen önünde kurulan stantlarda ikram edilen 3 bin kişilik mercimek çorbası, kahvaltı yapma imkanı bulamayan yolcuların imdadına yetişti. Sıcak çorbayla ve ekmekle içi ısınan yolcular, ikramın ardından işe uğurlandı.

ŞİFA NİYETİNE SICAK ÇORBA


İşe giderken kendisine ikram edilen çorbadan içen Halil Yardımcı, "Karşı yakada Üsküdar’da çalışıyorum. Marmaray’a yetişmeye çalışıyordum. Çorbayı görünce bir tane içeyim dedim. Kahvaltı yapmamıştım çok iyi oldu sabah sabah içim ısındı. Böyle şeylerin yapılması bizi çok memnun ediyor.” dedi.

Soğuk havada sıcak çorbanın ilaç gibi geldiğini kaydeden Levent Aktürk, “Her sabah Marmaray’ı kullanıyorum. Bu sene ilk kez denk geldim. Ne güzel bütün öğrenciler ve işe gidenler faydalanıyor. Bizler de faydalanıyoruz. Çorbanın tadı çok güzel dışarıda içtiklerimize hiç benzemiyor. Böylesine soğuk bir havada sıcak çorba şifa niyetine içtim.” dedi.

Çorba sürprizi ile karşılaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Ahmet Dilbe ise, “Sabah sabah çok güzel bir sürpriz oldu. Düşünenlere çok teşekkür ediyorum yola erken çıktığım için kahvaltı yapma imkanım olmamıştı.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34