banner32

Marka ilçe nazara mı geliyor ?

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın'în seçim çalışmalarında kullandığı "Zeytinburnu artık bir marka" sözü son günlerde nazar'a gelmiş gibi...İlk Önce Zübeyde hanım caddesinde yol çökmesi yaşandı.Bugünde Kazlıçeşme Mahallesi Ermeni Hastanesinin köşesindeki elektrik / telefon direği devrildi.Trafik Kazlıçeşme Fatih camisinden başladı Ermeni hastanesinin girişine kadar devam etti.

Marka ilçe nazara mı geliyor ?
Başkan Kurban kesin Zeytinburnu'na bir şeyler olmaya başladı 


Zübeyde Hanım caddesindeki yolun Marmaray'dan dolayı Karpuz gibi çatlaması buradaki evleri ciddi bir tehlike ile karşı karşıya bırakırken bu sefer'de Marmaray Kazlıçeşme girşinde elektrik/telefon direğinin devrilemsi neler oluyor dedirtti.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber  


Vatandaş trafiğin felç olamsın sert tepki gösterdi

Muhabirimizin fotoğraf çektğini gören bir sürücü şunları söyledi" Çekin lütfen.Bakınız bu direk toprak üstüne gömülmüş.Burada devasa bir proje yapıldı yanı başındaki elektrik direğinin sağlam olup olmadığı kontrol edilmiyor. Burası çok kalabalık insanlar Marmaray'a yürüyerek gidiyor ya birisinin üstüne düşüp ölümüne neden olsaydı ne olacaktı diyerek tepksini ortaya koydu"

Bir başka sürücü Belediye başkanı Murat Aydın'ın Çalışmalarını beğeniyorum.Bu elektrik direği başkanın asıl işi omadığını da biliyorum ama sağlam olmayan işleri ilgili kuruma bildirip bu tehlike saçıyor demesi gerektiğini düşünüyorum.  Bu devirde halen 30/40 yıl önce kullanılan ağaç elektrik direğinin değiştirilmemesi büyük bir eksiklik diyerek tepkisini ortraya koydu.

Murat Başkan'ın Zeytinburnu Artık bir Marka sözünden sonra ilçede ters giden işleri gören halk başkan nazar'a geldi bir an önce kaza ve belanın defi için bir kurban kesmeli dediler. 

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34