banner32

Mardinliler ve Malatyalılar kardeş oldu

Marmara Mardinliler Derneği ve Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Darneği (ZEYMADER)yaptıkları protokol ile kardeş dernek oldular.

Mardinliler ve Malatyalılar kardeş oldu
İki dernek başkanı ve yardımcıları imza attı

Marmara Mardinliler derneğinde yapılan imza törenine Marmara Madinliler dernek başkanı Ahmet Fuat Bodur,yardımcısı Nazım Karahan Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Dernek başkanı Suat Sarıkaya ve yardımcısı Hüseyin Çetiner  kardeşlik protokolüne imza attarak birbirlerinin etkinliklerine destek vermek başta olmak üzere bir çok çalışmayı  beraberce yapma kararı aldılar.

İmza törenine Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Derneği Gençlik kolları  başkanı Haşim  Demir,Marmara Mardinliler Derneğinden de Şemsettin Erginci ve Uğur Bodur hazır bulundu.

Her iki dernek başkanı yapılan kardeşlik protokolünün hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.  

İmza töreninde Zeytinburnu ilçe siyaseti başta olmak üzere İstanbul ve Türkiye gündemi ile alakalı da fikir alışverişinde bulunuldu.

Bodur ve Sarıkaya Zeytinburnu'da gelecek seçimlerde çok sayıda yeni kişinin siyaset sahnesinde yer alacağını ifade ederek yaşadığı yer ile alakalı hayali,projesi,düşüncesi ve fikri olan kişilerin mutlaka siyaset sahnesinde yer alması gerektiği ifade edildi.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34