banner32

Mardinliler derneğinden Emniyete ziyaret

10-17 Nisan Polis haftası nedeniyle Mardinliler Derneği Zeytinburnu Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Tapkan nezdinde tüm Polilerin haftasını kutladı.

Mardinliler derneğinden Emniyete ziyaret
Mardinliler Derneği  İstanbul'un en aktif derneklerinden birisi olmayı başardı

Merkezi İstanbul Bahçelievler'de olan Mardinliler Derneğinin başkanı İş adamı A.Fuat Bodur ve yardımcıları 30 Mart 2014 yerel yönetim seçimleri nedeni ile seçilen Belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerine yoğun bir şekilde dvam ederken bir taraftan da Polis haftası nedeni ile Zeytinburnu ilçe Emniyet müdürü Mehmet Yaşar Tapkan'ı makamında ziyaret ederek polşsilerin haftasını kutladı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Dernek başkanı A.Fuat Bodur ziyaretleri ile alakalı gazetemize şunları söyledi "Kendi yaşamlarını tehlşkeye atma pahasına da olsa bizlerin can ve mal güveliği için canla başla çalışan fedakar polislerimizin  10-17 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis haftası nedeni ile Zeytinburnu Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Yaşar Tapkan nezdinde tüm polislerimizin polis hatasını kutlamak için Dernek yöneticisi arkadaşlarımız ile müdürümüze bir izyaret yaptık. Tüm emniyet mensuplarımızın haftasını kutlarım diyen Bodur ülke ve insan yararına çalışan kurumlarımıza her daim sahip çıkmaya devame deceğiz" dedi. 

Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Tapkan'da haftamızı unutmayan herkese teşekkür ederim dedi

Zeytinburnu'na atandığı günden bu yana toplumun her kesimi ile güzel bir diyaloğ içinde olan Tapkan şunları söyledi "Emniyet teşkilatı olarak 7/24 halkımızın güvenliği için görevimizin başındayız. Bilindiği üzere her yıl  10-17 Nisan tarihleri ülkemizde Polis haftası olarak kutlanır. Bu yılda haftamız nededi  ile bir çok kurum ve kuruluş bizleri ziyaret ederek haftamızı kutluyor.

Bugün de Mardinliler dernek başkanı Sayın A.Fuat Bodur ve yönetimi bizlere çok nazik ve anlamlı bir ziyaret yaparak haftamızı kutladılar. Başkanın nezdinde tüm dernek  idareclerine ve Mardinliler'e teşekkür ederim" dedi.

Ziyaret hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile son buldu.
 

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34