banner32

Mardin Nusaybin Dernek Başkanı Enver Akdeniz'den Binali Yıldırım’a Destek!

23 Haziran 2019 İstanbul Semçimine sayılı günler kala Merkezi Zeytinburnu’nda bulunan Mardin Nusaybin Çomera Aşireti Sosyal ve Dayanışma Derneği, başkan Enver Akdeniz ve dernek üyeleri Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım’a destek için bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğe, Ak Parti Mardin İl Başkan’ı Faruk Kılıç, Ak Parti Nusaybin İlçe Başkan’ı Mehmet Latif Özel, Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Öz ile çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Mardin Nusaybin Dernek Başkanı Enver Akdeniz'den Binali Yıldırım’a Destek!

Tekrarlanacak olan, İstanbul Büyükşehir Belediye seçimleri öncesi düzenlenen etkinlikte bir araya gelen Mardin Nusaybinliler, İstanbul ve Mardin’den katılan önemli misafirlerini Zeytinburnu’nda ağırladı. Büyük bölümü basına kapalı olarak gerçekleşen etkinlikte Mardinliler hasret giderdi.

Etkinlikte konuşan, Ak Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, şunları söyledi:

Etkinlikte konuşan Faruk Kılıç, ‘‘Bugün burada hemşehrilerimiz ile bir araya gelmemizde vesile olan dernek başkanı Enver Akdeniz’e teşekkür ediyorum.’’ derken yaklaşan seçim öncesi İstanbul’daki Mardinlilere de Binali Yıldırım’ a oy vermeleri konusunda çağrıda bulundu. Kılıç ayrıca İstanbul’da ki yatırımcıları Mardin’e davet ederken gençleri de dil ve kültürlerine sahip çıkması gerektiğinin altını çizdi.

Ak Parti Nusaybin İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel, şunları söyledi:

Mardin Nusaybin Çomera Aşireti Sosyal ve Dayanışma Derneği ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Özel, ‘‘Bugün buraya gelmeniz, kenetlenmeniz beni ziyadesi ile mutlu etti. Uzun zamandır görmediğimiz, hemşehrilerimiz ile tanıştık.

Buna vesile olan Başkan Enver Akdeniz’e teşekkür ederken, birbirimizi tanımama eksikliğimizi de gidermiş olduk.’’ dedi. 23 Haziran seçimleri öncesinde destek isteyen Özel, dernek üyelerinden de bu desteği göreceğine emin olduğunu söyledi.

Mardin Nusaybin Çomera Aşireti Sosyal ve Dayanışma Derneği Başkanı Enver Akdeniz şunları söyledi:

Mardin Nusaybinli hemşehrilerini bir arada görmenin ve buna vesile olmanın mutluluğunu yaşayan dernek başkanı Enver Akdeniz, ‘‘Bizleri bugün ziyaretleri ile onurlandıran değerli başkanlarımıza, Faruk ve Mehmet Bey’e teşekkürlerimi sunuyorum.’’ derken, dernek olarak 23 Haziran’da Ak Parti’nin yanında olacaklarının da altını çizdi. Akdeniz ayrıca dernek olarak önümüzdeki süreçte farklı etkinlikler yapacaklarını ve özellikle engelli hemşehrilerine bugünden sonrada destek vereceklerini belirtti.

Dernek Başkan Yardımcısı Avukat Mehmet Tunç şunları söyledi:

Dernek başkan yardımcısı Avukat Mehmet Tunç ise, millliyet ayrımı yapmadan kardeşçe yaşamanın öneminden bahsederken, AK Parti’nin seçimleri kazanacağına inandığını söyledi.

Kaynak: Zeytinburnu Times Haber Ajansı (İTHA)

 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34