banner32

Malatyalılar ASOS‘ta

Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Derneği (ZEYMADER) üyeleri Zeytinburnu Belediyesi Çanakkale ASOS Kayalaraltı Sosyal Tesislerinde ağırlandı.

Malatyalılar ASOS‘ta
 Malatyalılar 2 gece 3 gün Zeytinbahçeleri içinde Kazdağlarının eteklerinde enerji depoladı

Zeytinburnu Belediye binası önünde belediye tarafından organize dilen otobüslere binen 80 kişilik dernek üyeleri 7 saat sonra ASOS’a vardı.

Tesis ilçede eğitim ve öğretim gören öğrenciler için tasarlandı

Zeytinburnu Belediyesinin ilçede eğitim ve öğretim gören öğrencilerin Çanakkale şehitlikleri başta olmak üzere bölgeyi tanımaları adına kiralanan tesiste güzel ve yararlı etkinlikler yapılıyor.

Kış aylarında tesis boş kalmasın düşüncesinde olan Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın mekanı ilçede bulunan dernek ve STK. lara 2 veya 3 günlüğüne tahsis ediyor.

İşte Bu kapsamda Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Derneği (ZEYMADER) üyeleri tesiste 2 gece 3 gün kaldı

Dernek başkan vekili Canan Aysöndü’nün daha çok bayanların ve çocukların yer aldığı  80 kişilik bir üye ile organize ettiği ASOS ziyareti dolu dolu geçti. Asos Bahramkale tarihi ören yeri ziyareti, Zeus Altarı tarihi Adatepe ve  Yeşilyurt köyü ziyaretleri yapıldı.

Canan Aysöndü 80 kişi ile uyumlu bir şekilde yaptıkları Asos ziyaretinde hiçbir sorun yaşamadan döndükleri için tur programına katılan bütün dernek üyelerine teşekkür etti.

Dernek başkanı Suat Sarıkaya ise kısaca şunları söyledi “Üyelerimize 2 gece,3 gün Belediye’nin Asos Kayalaraltı Sosyal tesislerinde ağırlayan  Zeytinburnu Belediye başkanımız Murat Aydın’a , ve ekibine teşekkür ederim” dedi.  

Dernek Başkan Yardımcısı Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’e ASOS’a gitti

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın’ın gençlere ve öğrencilere yönelik yaptığı kültürel, sosyal ve spor faaliyetlerini hep destekledim ve takdir ettim. Zeytinburnu Gençlik merkezi ve bilgi evi öğrencilerinin bir süredir faaliyetlerde bulundukları Çanakkale ASOS Kayalaraltı Zeytinburnu Belediyesi Sosyal tesislerini görmeyi çok arzuluyordum. Bir süre önce Belediye başkanımız sayın Murat Aydın’a bir ziyaret yaptık. Orada bu tesis gündeme geldi. Başkan da kışın dernek ve STK ları  ağırlıyoruz deyince Dernek bakanımız sayın Suat Sarıkaya bizim üyelerimizi de gönderelim deyince başkanda tamam dedi.

Zeytinburnu’lu öğrencilerin nelere sahip olduğunu yerinde görmek için bende dernek başkan yardımcısı sıfatımla bu seyahate katıldım. Tesis müdürü Durmuş  Seyhan işini çok severek yapan bir kamu çalışanı. Aslında bu konuda uzun bir makale yazacağım için burada kısa kesmek istiyorum.

Ama Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın’a, sosyal işlerden sorumlu yardımcısı Gönül Demirel’e ,Sosyal İşler Müdürü Sami Ünlü’ye, ve tesis müdürü Durmuş Şeyhan’a kendim ve derneğim adına teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34