banner32

Malatya Kadınlar Çanakkale Şahitleri için Kur’an okudu

Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Derneği Kadın kolları Çanakkale zaferinin 101.yıl dönümü nedeni ile başta Çanakkale şehitlerimiz olmak üzere vatan,millet ve din için canını verenlerin ruhuna hediye edilmek üzere dernek merkezinde Kur’an-ı kerim okuttu.

Malatya Kadınlar Çanakkale Şahitleri için Kur’an okudu
Dernek başkanı Suat Sarıkaya Mekanları cennet ruhları şat olsun dedi

Suat Sarıkaya ise şöyle konuştu:"Başkan yardımcım Canan Aysöndü’nün başkanlığında toplanan kadın kolları üyelerimizin Çanakkale zaferinin 101.yılında okuttukları Kur’an-ı kerim ve yaptıkları duaların dergah-ı uluhiyette kabul olmasını cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. Bütün Şehitlerimize Allah’tan rahmet geride kalanlara da baş sağlığı dilerim" dedi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Canan Aysöndü ise ne yapsak şehitlerimizin haklarını ödememiz mümkün değil dedi

Canan Aysöndü ise yaptığı açıklamada şunları söyledi “Biz bugün rahat bir şekilde vatan topraklarında yaşıyorsak  Çanakkale başta olmak üzere canlarını ortaya koyan şehitlerimizin ödediği bedel sayesindedir. Mehmet Akif’in Bedir savaşı gibi bir ölüm kalım savaşı olarak gösterdiği  Çanakkale harbinde şehit olan yüz binlerce şehidimiz başta olmak üzere din,devlet ve bayrak için şehit olan bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet geride kalanlara da sabrı cemil dilerim” dedi

Derneğin yönetim kurulu üyeleri,Hüseyin Çetiner,Mahmut Şengül,Celal Ertuğrul,Musa Bakır ve İhsan Tezgider’de dernek merkezinde şehitler için okunan Kur’an-ı kerim tilavetinde memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34