banner32

Lösev ve Çıraklık Eğitim Merkezinden Kadınlara Jest

Zeytinburnu Muhsin Ertuğrul Çıraklık Eğitim merkezi ve LÖSEV 8 Mart Kadınlar günü nedeni ile 15 bayana Lösemi tedavisi gören ve yenen kadın’a cilt bakımı, saç kesimi, Manikür, Pedikür hizmeti vererek farklı bir gün yaşamalarına katlı sundu.

Lösev ve Çıraklık Eğitim Merkezinden Kadınlara Jest
Kadınlar çok mutlu ve umutlu

LÖSEV  ve Zeytinburnu Muhsin Ertuğrul Çıraklık Eğitim Merkezi’nin Dünya kadınlar günü öncesi merkez de Lösemi tedavisi gören ve bunu yenen 15 tane bayan’ın farklı bir gün geçirmesi için farklı bir proje hayata geçirdi. Projede hem kadınlar gününün unutulmadığı hissettirildi, hem kadınların saç ve cilt bakımı yapıldı. Pedikür ve Manikür  yapıldı. Hep beraber kahvaltı edildi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi/ Çağla Pekgüleç

İstanbul Times Tv Mikrofonlarına konuşsan projenin öğretmeni Müşerref Avcılar amaçlarının 8 Mart dünya kadınlar günü nedeni ile Lösev ile yaptıkları işbirliği ile Lösemi tedavisi gören veya yenen 15 bayan ile Eğitim Merkezimizde bir araya geldik. Hem sohbetler ettik. Hem kahvaltı yaptık hem de cilt ,saç, manikür ve pedikür bakımlarını yaparak farkı bir gün yaşamalarına bir nebzede olsa katkı sunmuşsak ne mutlu bize dedi.

Muhsin Ertuğrul Çıraklı Eğitim Merkezi Müdürü Lütfü Can‘da merkezimizde halkımıza meslek edindirme ve iş yeri açabilme konularında eğitim ve belge veriyoruz. Bugün 8 Mart dünya kadınlar günü nedeni ile Lösev ile beraber güzel bir çalışma imza attık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.

Daha sonra Merkez’de Cil,Saç,Pedikür ve Manikür bakaımı yaptıran Celile Akman ,Öznur Gülay ve Kamile Mercimek ‘de İstanbul Times Tv mikrofonlarına 8 Mart’a 1 gün kala bu güzel ve farklı etkinlik ile bizi mutlu eden Lösev ve Zeytinburnu Muhsin Ertuğrul Çıraklık Eğietim Merkezinde öğretmen olan Müşerref Avcılar’a ve merkezin müdürü  Lütfü Can başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz dediler.

Haberin videosunu izlemek için www.istanbultimes.tv yi ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34