banner32

Lezzet Durağı Hacı Sayid Zeytinburnu’nda

The Veliefendi cadde dükkanlarında hem tatlı hem de yemek konusunda damağınıza ve midenize bayram ettirecek bir mekan açıldı. Bu mekan zaten tatlı denince akla gelen bir marka olan HACI SAYİD’ten başkası değil.

Lezzet Durağı Hacı Sayid Zeytinburnu’nda
 İşte şu an Dünya Mutfağı denince de akla gelen yer yine HACI SAYİD 
Zeytinburnu ilçesinin geleceği parlak Mahallesi olan Sümer ‘de eski Bozkurt Fabrikasın yerine yapılan The Veliefendi konutlarının altında bulunan cadde dükkanlarında 1000 M2.lik mekanda yüzlerce çeşit tatlı ve yine Ali Nazikten, Makarna’ ya , Pizza’dan ,Körli Soslu Tavuğa kadar yüzlerce çeşit bir birinden nefis yemek çeşitlerinden yemek isterseniz size Hacı Sayid  Zeytinburnu şubesini tavsiye ederim.

Düğün, Nişan  ve özel günler için muhteşem çikolatalar da sizi bekliyor …
Bir tarafta yemeğinizi yiyebileceğiniz öte yanda yüzlerce tatlı çeşidinden biri tercih edeceğiniz mekan da Çay, kahve meşrubatlarınızı içebileceğiniz gibi sevdiklerinize muhteşem çikolatalardan da gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.
Hacı Sayid Zeytinburnu Mağaza müdürü Engin Karal, İstanbul Times Ekibi için kısa sürede hem damağımıza hem de midemize hitap eden muhteşem bir  menü hazırladı.

Mağaza müdürü Engin Karal Kalite, Lezzet ve serviste iddialı olduklarını ifade ederek şubemizde yüzlerce tatlı çeşidimizin yanında Türk ve Dünya mutfağından bir birinden seçkin ürünleri ile  halkımızın hem damağına hem de gözüne hitap edeceğimizden endişem yoktur dedi. 

İstanbul Times Haber/ Hüseyin ÇETİNER

İletiim Adresi :

Hacı Sayid Zeytinburnu Şubesi

Sümer Mah.Prof.Turan Güneş Cd. The Veliefendi Konutları G.Blok NO:12 Cadde Dükkanları TEL:0212-803 46 65 ZEYTİNBURNU/İST.
www.hacısayid.com E-Mail :[email protected]

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34