banner32

KOCABAŞ'tan 16/9 da evim yok belgesi

Bir önceki Dönem Zeytinburnu ve İBB belediye meclis üyesi aynı zamanda İBB imar komisyon başkanı olan mimar Sefer Kocabaş'ın 16/9 da evi var haberini yapan Cumhuriyet gazetesinin haberinden sonra Kocabaş Tapu dairesine yazı yazarak Zeytinburnu Kazlıçeşme mahallesinde bulunan 16/9 daki gökdelende kendi ve çocuklarının adına dairesi olup olmadığını sordu.

KOCABAŞ'tan 16/9 da evim yok belgesi
Kocabaş isminin 16/9 ile anılmasından rahatsız 

İnsanlar  16/9 ile alakadar olurken Basın Ekspres yolunda DERE yatağı içinde hemen hemen aynı yükseklikte Gökdelenler hali hazırda yapılıyor.


Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Eski İBB imar komisyon başkanı mimar Sefer Kocabaş haber merkezimizi arayarak şunları söyledi "Cumhuriyet gazetesi muhabiri 16/9 ile alakalı yaptığı haberde kendisininde burada dairesi olduğunu yazdığını söyleyerek bu ifade tamamen yanlıştır.

Kocabaş ,Zaten Cumhuriyet gazetesinin kendi ismini İstanbul baskısında kullanmadığını ama Taşra baskısında adı olduğu için alıntı yapan bir çok haber portalında buradan yaptığı için adı geçtiği için rahatsız olduğunu ifade etti.

Kocabaş kendisini yıpratma amaçlı haber yapan herkes hakkında avukatı tarafından dava açacağını ifade ederek olmayan bir şeyin olmuş gibi gösterilmesinin yanlış olduğunu ifade etti".






Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34