banner32

Kim İlçe başkanı olsun ?

AK PARTİ teşkilatlarında Kongre heyecanının başlaması ile ilçe başkanı adayı olacak olan kişilerin isimleri kulislerde konuşulmaya başlandı.www.istanbultimes.com.tr de Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkan adayları için yapılan ankette bir gün içinde en çok oy alan Beytullah Bıyık 377 oy ile ilk sırada.

Kim İlçe başkanı olsun ?
 Siyasi Kulisler çok hareketli

22 Temmuz 2017’de yapılan Mahalle delege seçimleri ile İstanbul’un 39 ilçesinde Ak Parti ilçe başkanlıklarına aday olan çok sayıda isim konuşulmaya başlandı. www.istanbultimes.com.tr ve www.zeytinburnutimes.com haber portallarının yaptığı anket çalışmasında ilk günün en çok oy alana aday adaylarından Beytullah Bıyık 377 oy ile ipi ilk sırada göğüsledi. Hemen ardında ilçe başkan yardımcısı olan Fatih Aydoğan ise 161 oy ile ikinci sırada en çok oy alan aday adayı oldu.

Zeytinburnu’na halk ile iç içe olan aday seçilmeli 

Zeytinburnu sokaklarında yaptığımız çalışmalarda halk samimi ve kendi içinde dertleri ile hem hal olacak olan birisinin ilçe başkanı olmasını istiyor. Ak Parti delegesi, İstanbul İl Başklanlığı ve Genel merkez bu özelliklere dikkat ederek bir ilçe başkanı seçimi yapmasını dileriz.

İşte Adı Kulislerde Konuşulan Aday Adayları

   1-Ayhan Balcı

   2-Aydın Çığrıkçı

   3-Beytullah Bıyık

   4-Fatih Aydoğan

   5-Emine Çakır

   6-Enver Tuncer

   7-Hüseyin Çetiner

   8-Hüseyin Şen

   9-Mustafa İbrahimoğlu

10-Mürsel Çırak

11- Sami Yapar

12-Ahmet Kaya

13-Mustafa Yalçınkaya

14-Hiç Birisi

15-Diğer


Siz de desteklediğiniz adayı oy verin kongrede delegenin önüne çıkarın.


Kaynak: İstanbul  Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34