banner32

Kılıçdaoğlu’nun Katıldığı İftar’da 400 Polis Önlem Aldı

Son Günlerde şehit cenazelerinde CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı yapılan saldırıları hesaba katan emniyet Zeytinburnu Adliye meydanında CHP ilçe örgütünce verilen iftara katılan genel başkan Kılıçdaoğlu'na güvenlik kalkanı oluşturduk

Kılıçdaoğlu’nun  Katıldığı İftar’da 400 Polis Önlem Aldı
 İftar’a katılım çok yoğundu

Beşiktaş Belediyesinin yemek desteği ve Bakırköy belediyesinin  sandalye masa desteği verdiği ve CHP Zeytinburnu ilçe örgütünce adliye meydanında verilen iftar’a  binlerce kişi katıldı.

İstanbul Times haber Merkezi /Hüseyin Çetiner
  
CHP ilçe örgütü günlerdir bu etkinliğe hazırlandı. CHP’li ilçe belediyelerinin olduğu hesaba katılırsa Zeytinburnu ilçe örgütünün yıllardır yaptığı ve genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nunda katılım gösterdiği iftar organizasyonlarında CHP Zeytinburnu İlçe başkanı Metin Doğan ve ekibinin başarısı olduğu kabul edildi.

İlçe Başkanı Metin Doğan  yer bulmayan konuklarımızdan özür dileriz dedi

Beşiktaş Belediyesinin 1.500 den fazla iftar paketi verdiği ifade edilen  etkinliğe binlerce kişi katıldı. Kalabalığı gören ilçe başkanı Metin Doğan oturacak yer bulamayan ve iftar paketi alamayan misafirlerimiz kusurumuza bakmasın diyerek davetlerine icabet eden herkese teşekkür eder ne olur bize küsmeyin diyerek gönüllerini almaya çalıştı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar Ramazan paylaşmaktır dedi

Halk TV de ve Halk radyoda canlı olarak verilen iftar programı öncesi konuşan Beşiktaş belediye başkanı Av.Murat Hazinedar  bizim medeniyetimiz paylaşmak üzerine kurulmuştur.  Zeytinburnu ilçe örgütümüz bizden katkı istedi.Biz de seve seve taleplerini yerine getirdik. Bugün burada binlerce yurttaşlarımızla aynı masa etrafında iftar edeceğiz. Hepinse teşekkür ederim dedi.

Kılıçdaroğlu Huzur içinde yaşamayı istemek çok mu dedi

CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu iftara 15 dakika kala Zeytinburnu Adliye meydanına  giriş yaptı. Meydanda arama yapan ve çevre güveliğini koruyan  400 civarında  polisin yanı sıra CHP gençlik kollarına mensup yüzlerce gencinde emniyet güçlerine yardımcı olması gözlerden kaçmadı.
İftardan önce Halk Tv muhabiri mikrofon uzattı. Kılıçdaroğlu iftardan sonra birkaç kelime edeceğini ifade ederek talebi red etti.
İftarını açtıktan sonra kürsüye gelen CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaoğlu kalabalığa şöyle seslendi “ Güzel ülkemizde birlik ve beraberlik içinde yaşamayı istemek çok mu ? Biz istiyoruz ki herkes huzurlu ve mutlu olsun. Her gün ocaklara ateş düşmesi bizleri çok üzüyor. Birlik içinde dirlik içinde ülkemizi daha iyi yerlere taşımak adına hep beraber çalışmalıyız” dedi

Kaynak :  İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34