banner32

Kazakistan Orkestrası İstanbul’da

Kazakistan Karagandı Tattimbet Akademik Halk Çalgıları Orkestrası; TÜRKSOY, TDDB ve Zeytinburnu Belediyesi işbirliği ile İstanbul’da dostluk konseri verecek.

Kazakistan Orkestrası İstanbul’da

Tattimbet Akademik Halk Çalgıları Orkestrası bir dizi konser için Türkiye’de.

Orkestranın yüzyılın en ünlü Türk bestecilerinin eserlerinin yanı sıra sahne şovları ve yöresel ezgiler de sunacağı konserde, Kazakistan ve Türkiye’den tanınmış solistler de sahne alacak.

Kazak şef Ruslan Baymurzin yönetiminde sahneye çıkacak orkestrada, Kazakistan Devlet Sanatçısı, "Kazak Bülbülü" lakaplı Bibigül Tölenova baş solist olarak yer alacak.

Kazakistan’dan Talgat Idrisov, Erjigit Ospanhanov, Sercan Musayın, Nurbol Temirgaliyev, Kamşat Nasırova, Madina Janabayeva, Erbol Alşınbayev, Kuat Duysenov, Gulmira Jukupbayeva ve Devlet Opera ve Balesi'nden Ferya Başel Tüzün de sahnedeki muhteşem şölene eşlik edecek.

Akku Dans Topluluğu ve Şındavul Ritim Grubu'nun sahne şovlarıyla renk katacağı konserde, dinleyiciler, Kazakistan halk ezgilerinden rengârenk danslara unutulmaz bir yolculuğa çıkacak.

18 Ocak Pazar saat 19.00’da Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek konsere katılım ücretsiz ve herkese açık.


--
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34