banner32

Kaymakam Seçilmiş’ten, Ampute Futbol’a Destek!..

Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş,İstanbul Özürlülerspor (İSÖS)’un,Kayseri İl Özel İdare Bedensel Engellileri 2-1 yendiği maçı izledi ve”Engelli sporların,sosyal hayatta,büyük bir ,birleştirici olduğunu ifade etti.”

Kaymakam Seçilmiş’ten, Ampute Futbol’a Destek!..
Zeytinburnu  Belediyesi, Hasan Doğan Tesislerinde oynanan İstanbul Özürlüler Spor (İSÖS)-Kayseri ,Özel İdare Bed.Eng.ile oynadığı, Ampute Futbol Süper Lig maçını, Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş,,Zeytinburnusporlular Derneği Başkanı Muhsin Koç,Üsküdar İl Genel Meclis Üyesi Tahir Güven,ve "Alo Afiş "SEVGİ GRUBU"  Üyelerinden,Zeytinburnu- Merkez Telekom'un Kurucu Salih Zeki Durmuşoğlu ve eşi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Üyesi  Asuman Durmuşoğlu, ,Ak Parti Zeytinburnu  YKM Komisyonu Başkanı Aliye Öztürk,Haluk Aktek,Salih Günay,Topkapı Spor Kulübü Başkan Yardımcısı ve İSÖS Genel Kaptanı Sadık Baş,İstanbul Özürlülerspor Kulübü  (İSÖS) Başkanı Kenan Özüdoğru ve eşi Öznur Özüdoğru,Genel Sekreter Ali Kalkmaz,Genel Muhasip Remzi Özcan,Teknik Kadrodan Kemal Çiçek-İSÖS Gönüllüsü ve Zeytinburnu -Çevre ,Kültür  ve Turizm Derneği Başkan Vekili ve ALO AFİŞ " SEVGİ GRUBU" Kurucusu Ali Gündüz ile kalabalık bir izleyici grubu izledi. izledi.

Engelsizlerin ,engelsizce mücadelesi ilk yarıda solukları kesti!..
               
Maça iyi başlayan,ev sahibi İSÖS,sürekli ataklarını golle sonuçlandıramazken,kalesinde  gördüğü 3-4 gol tehlikesi  ile,hem izleyenler,hem de, iki takım oyuncularına bir ilk yarı geçirtti.
 
İkinci yarı,Eray, GOL-GOL !..oldu ...
 
 
İstanbul Özürlülerspor ,ikinci yarının başında ve sonunda sahanın yıldızı ERAY'ın ayağından kazandığı 2 golle ,maçın sonucunu 2-0 olarak ilan ettiği gibi,Ampute Futbol Süper Liginde 2. takım ile arasındaki bir puan farkı da korumuş oldu.

Maçtan sonra, TRT mikrofonlarına konuşan Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş,"Engelli sporun ,sosyal hayatta büyük bir birleştirici olduğunu,her zaman engellilerin yanında olacağını iade edip.her iki takım oyuncularını ve seyircileri centilmenliklerinden dolayı kutladı.
İstanbul Özürlülerspor Başkanı Kenan Özüdoğru da, Bizim için"Skor değil,maçın güzel geçmiş olması önemliydi,rakip takımımızın yönetici ve futbolcuları ile kendi takımımın Yönetici ve futbolcularımı kutlarım " dedi.
 
Genel Sekreter Ali Kalkmaz “Takımımız iyi durumda ,ligi,üst sıralarda bitirmek azmindeyiz,haftaya Antalya deplasmanından da 3 puanla döneceğimize inanıyorum  “ dedi.
Kalkmaz,maçı izlemeye gelen Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş'e ve tüm katılımcılara teşekkür etti.
    

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34