banner32

Kaymakam Dündar'ın Babası Vefat Etti..

Zeytinburnu kaymakamı Mustafa Dündar'ın babası Osman Dündar(75) hakkın rahmetine kavuştu.

Kaymakam Dündar'ın Babası Vefat Etti..
Bir süredir Zeytinburnu Avrasya Hospital hastanesinde tedavi gören Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar'ın babası Osman Dündar bu sabah(29.03.213) hakkın rahmetine kavuştu. 

İstanbul Times Haber Merkezi 

Merhumun cenazesi kozlu mezarlığı gasilhanesi önünde saat 10:30 'da memleketi Denizliye yolcu edildi. 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın Ak Parti genel merkez’in Siyaset Akademisi için İstanbul dışında  olmasından dolayı Kozlu Gasilhanesine gelemedi. 

Başkan yardımcısı M.Zafer Alsaç ve Özel Kalem Müdürü Bünyamin Korkmaz Gasilhaneye herkesten önce geldiler 

Belediye başkanı Murat Aydın'ın talimatları gereği Gasilhaneye herkesten önce gelen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Zafer Alsaç ve Özel Kalem Müdürü Bünyamin Korkmaz dan sonra diğer yardımcıları Gökhan Kasap ve Ömer Arısoy başta olmak üzere bir çok birim müdürü mülki idare amirleri olan ilçe kaymakamı Mustafa Dündar'ı acılı gününde yalnız bırakmadılar.

Kimler acılı gününde kaymakam Mustafa Dündar'ı yalnız bırakmadı ?

Fatih Kaymakamı  
Ahmet Ümit,Zeytinburnu ilçe emniyet müdürü Mehmet Yaşar Tapkan,Zeytinburnu Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Zafer Alsaç,Gökhan Kasap ,Av.Ömer Arısoy, Irmak Group Yönetim kurulu başkanı Yüksel Akgül, ZİYAD başkanı Ayhan Özsoy,Salih Zeki Durmuşoğlu, Avrasya Hospital Yönetim kurulu başkanıOpr.Dr.Hüseyin Urlu ve İbrahim Urlu,İBB mezarlıklar müdürü Hüseyin Mor,İlçe Milli Eğitim müdürü Kemal Hayırlıoğlu,Kaymakamlığı Güzelleştirme dernek başkanı ,Nevzat Uluocak,Milli Eğitim şube müdürü Resul Umutoğlu, CHP İl genel meclis üyeleri Yaşar Dindar,Ayhan Özoğul,Kırtasiyeciler odası başkanı Yavuz Tekçe,İstanbul Times Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner,Gökalp Mahalle muhtarı Celal Ertuğrul,Seyitnizam mahalle muhtarı Ömer Algül, başta olmak üzere çok sayıda dostu Zeytinburnu kaymakamı Mustafa Dündar'ı acılı gününde yalnız bırakmadı.  

Merhum Yarın (30.03.2013) de Denizli'nin Çal ilçesine bağlı köyünde öğle namazına müteakip toprağa verilecektir.Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın merhumun Denizli'de defnedilecek cenaze namazına katılacağı ifade edildi.

İstanbul Times ailesi olarak Merhum Osman Dündar'a Allah'tan rahmet eşi ve oğlu Mustafa Dündar başta olmak üzere geride kalan yakınlarına sabırlar diliyoruz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34