banner32

Kastamonulu gençler atalarının izinde

İş adamı Naim Çetinkaya’nın şube başkanı olduğu olduğu Kastamonular Derneği Gençlik kolları başkanı Şahin Apaydın hemşehrisi gençleri kahvaltılı istişare toplantısında bir araya getirdi.

Kastamonulu gençler atalarının izinde
KAS DER Zeytinburnu Gençlik Kolları Başkanı Şahin Apaydın Kahvaltılı İstişare toplantısında şunları söyledi :

“Kastamonulu Gençler olarak atalarımızdan aldığımız yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı genç arkadaşlarımıza aktarmak adına Zeytinburnu KAS DER gençlik kolları olarak var gücümüzle çalışıyoruz.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç

Amacımız Zeytinburnu ilçesinde yaşayan bütün Kastamonulu gençlere ulaşarak memleket ve kültürümüz ile alakalı gelişmelerden kendilerini haberdar etmektir.

Bu gün burada kahvaltılı istişare toplantısında bir araya gelerek tanışmak kaynaşmak ve sohbet etme amacı ile sizleri davet ettik. Bizi kırmadınız hepinize çok teşekkür ederim.

Özellikle Şube başkanımız Naim Çetinkaya’ya, Kadın kolları başkanımız Eğitimci Müzeyyen Kurt’a, İyilik hareketi başkanı Kastamonulu hemşehrimiz Ali Gülcan’a , Kastamonu Gençlik hareketi başkanı diğer bir hemşehrimiz Aziz Çakır’a, Ak Parti İstanbul İl Gençlik kolları başkan yardımcısı diğer bir  hemşehrimiz Mustafa Akar’a , eski şube gençlik kolları başkanımız Eren Azizoğlu başta olmak üzere davetimize icabet eden bütün Kastamonulu genç arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi

KAS DER Zeytinburnu şube başkanı Naim Çetinkaya’da şunları  söyledi” Gençlik kolları başkanımız Şahin  Apaydın kardeşimiz yönetimi ile beraber güzel bir kahvaltılı toplantı düzenlemiş. Emekleri ve çabaları için kendilerini kutlarım” dedi.

Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Kurt Gençler bizim geleceğimizdir dedi

KAS DER kadın kolları başkanı Müzeyyen Kurt  ise şunları söyledi” Bir toplumun geleceğini gençler belirler. Bizim  KAS DER Zeytinburnu gençlik kolları başkanımız Şahin Apaydın Kardeşimiz aktif pratik ve çalışkandır. Kendisi ve yönetimi bizleri kahvaltılı istişare toplantısında bir araya getirdi.  Bu duyarlı davranışı için kendisini ve yönetimini kutlarım” dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34