banner32

Kardeş Belediyelerden Yeni Yatırım Kararı

Zeytinburnu Belediyesi, 2007’den bu yana resmi kardeşi olan Bosna Hersek’in İlidža Belediyesi’ni ağırladı. Heyetlerin bir araya geldiği toplantıda kardeş belediyeler arasındaki proje ortaklıklarının arttırılması mutabakatına varıldı.

Kardeş Belediyelerden Yeni Yatırım Kararı
Bosna Hersek’in İlidža Belediye Başkanı Senaid Memić ve beraberindeki heyet, 2007’den bu yana resmi kardeşi olan Zeytinburnu Belediyesi’ne resmi ziyarette bulundu. Kardeş belediye başkanlarının bir araya geldiği toplantıda yeni proje ortaklıkları için kararlar alındı.

Konuyla ilgili konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, kardeş belediyeden gelen heyetin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aydın, İlidža Belediye Başkanı Memić’in beraberinde getirdiği iki belediye arasında yapılması planlanan somut projeleri de incelediğini belirtti.

Bosna Hersek ile İlişkileri Geliştirme Merkezi (BİGMEV) Genel Sekreteri Cenita Kocaman’ın da eşlik ettiği ziyarette, iki belediyenin önümüzdeki dönemde hayata geçireceği somut projelerin detayları, kısa ve orta vadede kurumlar arası atılabilecek adımlar üzerine uzlaşmaya varıldı.

Toplantı Başkan Murat Aydın’ın İlidža Belediye Başkanı Memić ve beraberindeki heyete Zeytinburnu Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nı tanıtması ile sona erdi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34