banner32

Kan Bağış için tanıtım filmi yapan devlet okulu dikkat çekiyor

Yaptığı sosyal projelerle de adından sıkça söz ettiren Ayhan Şahenk Ortaokulu Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığının yaptığı protokol gereği Kan bağış kampanyasında pilot okul olarak seçildi.

Kan Bağış için tanıtım filmi yapan devlet okulu dikkat çekiyor
rkiye'deki okullar arasında en çok kan bağış yapan okul bu sene rekorunu kırmak istiyor  

Geçen sene ilk kez Kan Bağış kampanyası gerçekleştiren Ayhan Şahenk Ortaokulu bu sene de Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı protokol gereği Kan Bağış Kampanyası için Pilot Okul seçildi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber

Devlet okulu kan bağışı için tanıtım filmi yaptı

Okul Müdürü Dilek Gürel ve öğretmen arkadaşları yaptıkları duyurular,Gazete haberleri, gazete ilanları ve Türkiye'de ilk kez kan bağışı kampanyasına veli ve vatandaş ilgisini artırmak için tanıtım filmi hazırlayan Devlet okulu olma gibi bir özelliği de elinde bulundurması okulu diğerlerine göre farklı kılıyor. 

Bu tanıtım filmi ile, Ayhan Şahenk Ortaokulu Müdürü Dilek Gürel'in samimi ve içten çalışmaları vatandaşın dikkatini çekiyor. 

Tanıtım filminde bir çok önemli şahsiyet var 
 

Tanıtım filminde İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr.Muammer  Yıldız, Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hayırlıoğlu, Avrasya Hospital Kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Opr.Dr Hüseyin Urlu ve bir çok tanınmış sima sosyal bir proje olan kan bağış kampanyası filminde yer aldı. 

Okul müdürü Dilek Gürel, İstanbul Times Tv mikrofonlarına  şunları söyledi "Geçen sene kan bağış kampanyası yaparak okullar arasında en çok bağış yapan okul olduğumuz için Çapa Kızılay Kan Merkezi tarafından plaket ile ödüllendirildik. 

Biz bu çalışmaları yaparken hem öğrencilerimize başkaları için fedakarlık yapmayı öğretmek hem de ihtiyaç anında kullanılması için çok önemli olan kan bağışının ne kadar önemli olduğuna dikkat çekmek adına bu sosyal projeyi iki yıldır yapıyoruz. 

İstanbul Times Tv.nin sponsorluluğu ve desteği ile Türkiye de ilk kez olduğuna inandığımız Kan bağış kampanyamız için yaptığımız tanıtım filmi ile de b u alanda bir farkındalık  oluşturduğumuzu düşünüyorum. Bu çalışma dabize destek olan il Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr.Muammer Yıldız'a,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın, Yakup Hayırlıoğlu'na, UPS Spor kulübü sporcularına, İstanbul Times TV imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner'e , Müftümüz Yusuf İzettin Konuk'a,ve burada isimlerini teker teker sayamadığımız bütün destekçilerimize sizin aracılığınız ile  teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Eski Abay Ortaokulu Müdürü Sevim Akbay'da  şunları söyledi "Ayhan Şahenk Ortaokulu Müdürü Dilek Gürel Hocamız yaptığı her işi benliğinde hissederek yapıyor. Böyle olunca da başarı kaçınılmaz. Yerel Basın'ın desetği ile de sizin de gördüğünüz gibi çadır'ın içi ve  dışı kan bağışlamak isteyenlerle dolu. Daha önceki ve bu başarılarından dolayı meslektaşım Dilek Gürel ile gurur duyuyorum. Başarıları daim olsun  "dedi

Alo Afiş'in sahibi vs STK gönllüsü Ali Gündüz 'de yaptığı konuşma şunları söyledi "Ayhan Şahenk Ortaokulu Müdürü Dilek Gürel'e bu hayırlı hizmet için aylardır yaptığı çalışma için teşekkür ederişm. Biz de yaşımız nedeni ile kan veremezsek de kan vermek isteyenlerle görüşerek bu güzel kampanya da desteğimiz olsun istediğimiz için sabahın erken saatinde buraya geldik ve elimizden gelen desteği veriyoruz" dedi.

Gazetemizin imtiyaz sahibi,Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner'de şunları söyledi "İnsanların  en hayırlısı insanlara faydalı olandır" Hadis-i şerifi gereği çevresine faydalı olmayı sevdiğini ifade ederek,İmkanlarımız el verdiği ölçüde ticari kazanç düşüncesi olmayan okul,vakıf,dernek ve STK çalışmalarına omuz veriyoruz. Hayır hasenat ve karşılıksız yardım duyguları gelişmeyen bazı insanların bu çabalarımız için doğru olmayan sözlerle bizi üzdüklerini ifade etmek isterim. 

Ayhan Şahenk ortaokulunun yaptığı bir çok projesinde medya olarak hiç bir bedel almadan destek olduk. Bu çabalarımız için aşk ve şekvimizi kırmak isteyenler olsa da biz gücümüzün yettiği kadar sosyal projelere destek olmaya devem edeceğiz.  Ayhan Şahenk Ortaokulu Müdürü Dilek Gürel'in ha
lk ve eğitim adına  yapacağı tüm çalışmalarına bundan sonrada destek olmaya çalışacağız"dedi.   

Tanıtım filmini www.istanbultimes.tv de izleyebilirsiniz (Ana ekran açıldıktan sonra alt videolardan ilgili videoyu tıklayın izleyin) 

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34