banner32

Kafdağı Kitabevi emanete hıyanet etti

Zeytinburnu Prof.Dr.Muammer Aksoy Caddesinde bulunan ve Rizvan İnar’ın sahibi olduğu Kafdağı Kitabevi bir yazarın verdiği 48 tane kitabı çöpe attığını söyleyerek parasını ödemedi.

Kafdağı Kitabevi emanete hıyanet etti
 Gerekçe Emniyetin yanında Olivium’un yanına taşındık kitabınızı çöpe attık
Kendi kıt imkanları ile kitap basım ve satışını yaptığı söyleyen yazar H.Ç. bir öğretmenin tavsiyesi üzerine idarecisinin veya sahibinin Rizvan İnar olduğunu bildiğim Kafdağı Kitabevine 48 adet (480 TL) kitabı konsinye olarak bıraktım. Daha sonra ilgili Kitabevine uğradım.Satılmış ise parasını satılmamış ise de  kitapları almak istedim.   

İstanbul Times Haber Merkezi
Çalışanlar Rizvan İnar’ın bir tapu alımı için yoğun olduğunu  ifade ederek bir hafta sonra gelmemi istediler. Ben de bir hafta sonra gittim. Zeytinburnu Emniyet müdürlüğünün yanında olan yerlerini Olivium ‘un yanına taşıdıklarını ifade ederek sizin 48 adet kitabınızı da çöpe attık diyerek ödemesini yapmak istemediler.
Emeğime saygısızlık yaptıkları yetmezmiş  gibi kaba bir şekilde kitaplarınızı çöpe attık demeleri kitap satışı yapan insanlara yakışmadığı için bu durumun bilinmesini istediğim için ha bere konu olmasını istedim” dedi.
Kafdağı Kitabevinin ne diyeceği Merak konusu oldu.
Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34