banner32

Kadın meclisi kahvaltılı toplantıda bir araya geldi

Zeytinburnu Belediye Kent Konseyi kadın meclisi başkanı Gönül Demirel başkanlığında Manastır Cafe’de bir araya gelerek yapacakları çalışmaları istişare etti.

Kadın meclisi kahvaltılı toplantıda bir araya geldi
 Güzel projeler konuşuldu

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın’ın eşi Bedri Aydın’ın da destek verdiği Zeytinburnu Belediyesi Kent Konseyi Kadın  Meclisi bundan sonra ilçenin yararına daha güzel projeleri hayata geçirme kararı aldı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi/ Özel Haber  

Kent Konseyi kadın meclisi başkanı Gönül Demirel yaptığı açılış konuşması ile Belediye başkanı Murat Aydın, Kent konseyi başkanı Cemal Merdan ve diğer belediye yetkililerinin her konuda kendilerine destek olduklarını vurguladı..

Zeytinburnu Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkan yardımcısı Esra Korkmaz’da yaptığı sunumda meclis çalışmaları hakkında üyelere bilgi verdi.

Yönetim Kurulu üyesi Tülay Gençtürk’de öğrenciler yararına yapacakları Kermes ile alakalı üyelere bilgi verdi.

Üyelerin içinde Avukat,iş kadını,Turizimci ve değişik mesleklere mensup bayanların bulunduğu konseyin güzel projeler yapacağı istişare toplantısında ortaya çıkmış oldu.

Başkanın eşi Bedriye Aydın ilçemizin güzelleşmesi için yapacağımız her türlü çalışmalarda bulunuruz. Gönül hanım ve ekibi  işini layıkı ile yapıyor. Biz de kendilerini hep destekleyeceğiz dedi.

Toplantının sonuna doğru katılan Belediye başkanı ve yeni dönemin aday adayı Murat Aydın’dayaptığı konuşma da ilçe ile alakalı ideali olan kadınlarımız bir araya gelmiş ve ilçeleri için kafa yormaları beni ziyadesi ile mutlu ediyor. Belediyemizin kent konseyi kadın meclisini önemsiyorum. Bugün kadar güzel projeler hayata geçirdiler bundan sonrada yapacaklarından endişem yok.   Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum dedi.

Toplantıyı takip eden tek basın mensubu olan Gazetemiz imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner’de yaptığı kısa konuşma da Gönül Demirel hanımefendi ile Ak Parti’nin kuruluş sürecinde birlikte çalıştık.Kendisi planlı ve programlı çalışan bir insan . Çok yakın sürede ekibi ile birlikte İstanbul en aktif ve vizyoner kadın meclisini hayata geçireceğine inanıyorum dedi.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34