banner32

İyi Parti Çelik ile İyiler Kazanır dedi

2019’da ki 3 seçime her geçen gün biraz daha yaklaşırken yerel, genel ve başkanlık seçimi için umudu olan siyasi partiler kongrelerini yaparak seçimi idare edecek kadrolarını belirlediler.

İyi Parti Çelik ile İyiler Kazanır dedi
 

İyi Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı ‘da 8 Nisan 2018 Zeytinburnu Öğretmenevinde kalabalık bir katılım ile 1.olağan Kongresini yaptı.

 

Delege Kurucu İlçe başkanı Ahmet Çelik ile Yola devam dedi

 

İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Kurucu Başkanı Ahmet Çelik’in tek aday olarak girdiği  1. Olağan Genel Kurul'da delegelerin oyları ile göreve devam kararı çıktı..

 

Zeytinburnu Öğretmenevi'nde yapılan 1.olağan genel kuruda partililer ve davetliler büyük salonda bir araya geldiler. Salt çoğunluğun sağlanmasıyla birlikte Genel Kurul ilçe sekreteri Sefer Cengiz'in günden sunumu ile genel kurul 1. olağan toplantısı başladı.

 

Zeytinburnu Öğretmenevi'nde 1.olağan genel kurula, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyeleri Ayhan Bölükbaşı, İlay Aksay ve Elmas Gırasas, İYİ Parti Yüksek İştişare Kurul Üyesi Halit Şimşek, İYİ Parti İstanbul Yöneticileri Av. Zeki Bulgan, Hüseyin Tarıkarda ve Yasemin Kurtoğlu, Zeytinburnu 2. Dönem Belediye Başkanı Hasan Yılmaz, Zeytinburnu 3. Dönem Belediye Başkanı Dr. Adil Emecan, CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan ve eski Başkan Metin Aytekin Gazioğlu, İYİ Parti Bahçelievler Başkanı Hamdi Karakaya, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Bünyamin Balta, İYİ Parti Bakırköy İlçe Başkanı Ertuğrul Şen, İlçe Sekreteri Alper İnanç, Başkan Yardımcıları Murat Musa Okumuş ve Ali Rıza Erten, İYİ Parti Bağcılar Teşkilat Başkanı Zaman Sayan, Demokrat Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Servet Hacıahmetoğlu ve eski başkan İbrahim Şencan, Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe Başkan Yardımcısı Cemil Karış ve Hüseyin Aykut, Erbakan Vakfı Zeytinburnu Şube Başkanı Onur Dolar, Balkan Romanlar Federasyonu Başkanı Serdar Özbayraktar, Zeytinburnu Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Şenol Yutrseven, İhsan Mermercililer Mezunları Derneği Başkanı Saadettin Sökmen, Zeytinburnu Çevre Kültür ve Turizm Derneği (ZEYÇED )  Başkanı Ali Gündüz, Vatan Gazetesi temsilcisi Şükran Özer, Avrasya Hospital Temsilcisi Orçun Ulutaşlı. Türk Sanat Müziği Sanatçısı Peri Tunusluoğlu, Yüksek Mühendis Hasan Ali Hayıroğlu, Zeytinburnu Spor Kulübü eski yöneticileri Ahmet Bayraktar ve Metin Korkmaz, Zeytinburnu Trabzonlular eski Başkanı Yüksel Yılmaz, Gazeteci Tarık Tunçel, Şinasi Rakipoğlu ve isimlerini sayamadığımız davetliler ile İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatı delegeleri genel kurula katıldı.

Divan Başkanı İyi Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Zeki Buldan, Divan Başkan Yardımcısı İyi Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Tarıkarda, Katip Üyeleri Mihriban Bal, Muzaffer Bulut ve Balkan Romanlar Federasyonu Genel Başkanı Serdar Özbayraktar divanda yerlerini aldılar

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından okunan faaliyet raporları oy birliği ile ibra edildi.

Siyasi konuşmalarda İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Ahmet Çelik ve daha sonra İYİ Parti kurucularından olan ve İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Ayhan Bölükbaşı mikrofon alarak konuşmalarını yaptılar. Ahmet Çelik ve Ayhan Bölükbaşı 2019 seçimleri için çok çalışmak gerektiğini dile getirerek ülkemiz geleceği için " İYİ OLACAK İNŞALLAH " temennilerinde bulundular. Bu konuşmalar sonrasında tek liste olarak yapılan 1. olağan genel kurul sonuçları:

 

İşte İyi Parti Zeytinburnu İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri .

 

Başkan Ahmet ÇELİK , Ahmet ÖZTÜRK - Aydemir ALÇILAR - Dilaver GÖKSU - Dursun ERYILDIZ - Emine BECİÇ - Eray KARACA - Erdinç BAYRAKTAR - Erdoğan GÜNER - Dr. Gökhan GÖKTAŞ - Gülser BAL - İrfan SERTER - İsmail HAKYEMEZ - Meryem SÜRER - Mustafa AKGÜN - Mustafa GÜRELER, Nazan AKYIL - Nezahat ÖZGÜL - Nihal AZIR - Oktay KIZILTAŞ - Orhan PEHLİVAN - Özhan DÖNMEZ - Perihan AKGÜN - Ramazan TATAR - Recep AKDAĞ - Rifat AVCI - Saniye DEMİRELLİ - Hüseyin Can ÇATALOĞLU - Serhat GÜLTEKİN - Songül YARDIMCI - Turgay KOÇ- Veysel GEÇER ve Yusuf ŞENTÜRK.

 

İl Delegeleri Asil 

 

Ahmet ÇELİK - Dursun ERYILDIZ - Emrullah İÇ - Hüseyin Can ÇATAROĞLU - İsmail HAKYEMEZ - Kadir AHAN - Meryem SÜRER - Metin AKTAŞ - Necdet ÖZDEMİR ve Turgay KOÇ....

 

 Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34