banner32

İşte Murat Aydın'ın yeni yönetim takımı

Bugüne kadar 4 olan başkan yardımcılığı sayısı yasa gereği 7 ye çıkınca Murat Aydın yep yeni bir yardımcı listesi oluşturdu..

İşte Murat Aydın'ın yeni yönetim takımı
 Mart 2014 yerel yönetim seçimleri ile başarılı bir sonuç çıkaran Zeytinburnu belediye başkanı Murat Aydın’ın yeni yardımcıları memnuniyet yarattı.   
 
Yıllardır Başkan Aydın’ ın yakınında yer alan Erzincan asıllıM.Zafer Alsaç’ın dışında yine Erzincanlı olan Eski Zabıta müdürü Feruz Kutlsal ‘ın da başkan yardımcılığı makamına kaydırılması hemşehrilerini memnun etti.
KİPTAŞ ‘ın tecrübeli yöneticisi Semih Demirci,Mardin Asıllı Av.Saffet Öz, Zeytinburnu’nda iki ilki bünyesinde barındıran Gönül Demirel ,eski zabıta Müdürü Feruz Kutsal yeni başkan yardımcıları olurken, Gökhan Kasap,Mehmet Zafer Alsaç ve Av.Ömer Arısoy yerlerini korudu.

Tek değişiklik temizlik ve ruhsat işlerinin bağlı olduğu başarılı başkan yardımcısı 
İlyaz Saka’da oldu.  Alınan bilgilere göre Saka’nın da başkan danışmanı olacağı yönünde.
İşte yeni başkan yardımcıları ;
Zeytinburnu belediyesinde iki ilk hem başörtülü hem de başkan yardımcısı kadın Gönül Demirel ismi Memnuniyet yarattı

Başkan yardımcısı Gönül Demirel
Daha önce Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığında  kadın kolları başkanı olan Gönül Demirel uzun süredir AKDEM'da idari görevlerde  çok başarılı işlere imza attı. Zeytinburnu Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı da olan Demirel'in ismi özellikle kadın seçmenler ve engelli camiası tarafından memnuniyetle karşılandı.
Başkan Yardımcısı Feruz Kutsal
Yıllardır başarılı bir şekilde zabıta müdürlüğü görevini yapan Feruz Kutsal yeni dönemde başkan yardımcısı makamına kaydırıldı. Erzincanlı olan M.Zafer Alsaç’ın dışında yine Erzincanlı olan Feruz Kutsal’ın başkan yardımcılığı hemşehrilerini sevindirdi.
Başkan Yardımcısı Semih Demirci
Uzun senelerden beri imardan sorumlu KİPTAŞ müdür yardımcılığı görevini yapan SemihDemirci’nin Kentsel dönüşüm’ün ön planda olduğu Zeytinburnu’nda başkan yardımcısı olması sevindirici bulundu. Trabzonlu olan Semih Demirci’nin başkan yardımcısı olması Karadenizlileri memnun etti.
Başkan Yardımcısı Av.Safet Öz
Seçim işlerinden sorumlu Ak Parti İlçe başkan yardımcısı iken hem İBB hem de Zeytinburnu Belediye meclis üyesi seçilen Öz’ün Başkan yardımcısı da olsa başta Mardinliler olmak üzere tüm Doğulu heşehrlerini memnun etti.
Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap
Ak Parti teşkilatı başta olmak üzere Zeytinburnu halkı tarafından çok sevilen Gökhan Kasap’ ın yeniden başkan yardımcısı olması ilçede memnuniyet yarattı. Kasap'ın halka karşı açık sözlü olması en çok sevilen yönü olarak biliniyor. Bir çok başarılı çalışması ile başkan Aydın'ın yardımcıları içinde yer alması Ak Parti teşkilatı tarafından da çok olumlu karşılandı.
Başkan yardımcısı Mehmet Zafer Alsaç
1999 yılından bu yana Belediye başkanı Murat Aydın’ ın şehrin imarını teslim ettiği başkan yardımcısı M.Zafer Alsaç uyguladığı sıkı imar politikaları nedeni ile Müteahhitlerin tepkisini çekse de halk yararına çalıştığı için vatandaşlar tarafından çok seviliyor. Bu seçimde en çok sevinecek olanlar Erzincanlılar olacak. İki başkan yardımcısı ile temsil edilmenin verdiği mutluluk Erzincanlılar için bayram havası yarattı.
Başkan Yardımcısı Av.Ömer Arısoy
Ömer başkan çalışmalarını sessiz ve derinden yapıyor. Bir çok Ak Parti teşkilat mensubu belkiÖmer başkanı tanımaz yada çok az tanır. Ancak Belediye başkanı Murat Aydın’ın işini kolaylaştıran değerli bir başkan yardımcısı olarak yıllardır başkanın en yakınında çalışan bir kişi olarak görev yapıyor

Başkan yardımcılarına bakınca Murat Aydın'ın bu dönemde Kültürel ve Sosyal belediyeciliğe daha çok önem vereceği anlaşılıyor.
Hem seçim sonuçlarının hem de başkan yardımcılarının Zeytinburnu’na hayırlı ve uğurlu olmalarını dileriz.


Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet ekşi
Mehmet ekşi - 10 yıl Önce

Allah hayırlı etsin.bu kadro iş yapar

SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34