banner32

İstanbul'da Jandarmadan DHKPC'ye Darbe

İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca; Silahlı DHKPC terör örgütü üyesi bir şahsın İstanbul Silivri ilçesi kırsalında saklandığı yönünde istihbarı bilgi elde edilmiştir.

İstanbul'da Jandarmadan DHKPC'ye Darbe
 Alınan bilgiler üzerine yapılan istihbarı çalışmalar ve fiziki takip neticesinde söz konusu şahsın Silivri İlçesi kırsalında faaliyet gösteren bir iş yerinde bulunduğu tespit edilmiştir.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Silivri Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararına istinaden 15 Temmuz 2015 günü belirlenen adrese operasyon düzenlenmiş olup ope​​rasyon neticesinde Silahlı DHKPC terör örgütüne üye olmak suçundan aranan E.Ö. isimli şahıs gözaltına alınmıştır. 

Şahsın yapılan sorgulamasında Silahlı terör örgütü DHKPC’ nin en son lideri konumundaki ve halen genel sekreteri olan H.F.T.yi evinde barındırdığı, yakalanmamak için sürekli Change  araç kullandığı ve örgüte maddi destek sağladığı tespit edilmiştir.

         Gözaltına alınan E.Ö. işlemlerinin tamamlanmasını müteakip adli makamlara sevk edilmiş olup çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Silivri Cezaevine gönderilmiştir.​

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34