banner32

İstanbul Valisi Yerlikaya, Zeytinburnu'nda Karne Dağıttı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının sona ermesiyle Zeytinburnu'nda bulunan Celalettin Gözüsulu İlkokulu'nda karne dağıttı.

İstanbul Valisi Yerlikaya, Zeytinburnu'nda Karne Dağıttı
2018-2019 Eğitim Öğretim yılı bugün sona erdi. 6 bin 700 okulda 2 milyon 820 bin öğrencinin karne sevinci yaşadığı İstanbul'da Vali Ali Yerlikaya, Celalettin Gözüsulu İlkokul'unda karne dağıttı. Törene ayrıca Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Makas,Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy,
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı ve Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt'ta katılırken,  çok sayıda veli ve basın mensubu töreni yerinde takip etti. 

Okulun girişinde minik öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Yerlikaya, ardından özel eğitim alan öğrencilere karne dağıttı, hediyeler verdi. 

''Öğretmenlerimizin çok büyük emeği var.''

İlk kez karne sevinci yaşayan birinci sınıf öğrencileri ile bir araya gelen Yerlikaya, Milli Eğitim Müdürleri'ne teşekkür ederken, ''Eğitim ordumuz, eğitim neferlerimiz öğretmenlerimizin çok büyük emekleri var. Ülkemizin dört bir yanında ki öğretmenlerimizi kutluyor ve teşekkür ediyorum.Veliler ve öğrenciler ellerinden,yüreklerinden,canlarından sağlık diyorum '' şeklinde konuştu.
Yerlikaya ayrıca, okul öncesinden üniversiteye kadar tüm öğrencilere başarılar dilerken geleceğin mirasının gençlerde olduğununda altını çizdi. Yerlikaya ''Bu okul sıralarından hepimiz geçtik. Gelişen,büyüyen lider  Türkiye'ye hizmet eden bireyler olacağınıza şüphem yok. Değerli veliler evlatlarıyla ne kadar iftihar etse azdır.'' diye konuştu.

Uzun yaz tatili süresince öğrencilerin kültürel ve sosyal etkinliklere katılması tavsiyesinde bulunan Vali Yerlikaya, teknolojiye bağımlı olmamaları konusunda öğrencilere uyarıda bulundu. 

Töreni öğrencilerle çektirilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34