banner32

İstanbul Gençlik Festivali Başlıyor

Spor, sanat, kültür, teknoloji ve daha birçok alanda onlarca etkinliğin gerçekleştirileceği İstanbul Gençlik Festivali 4 Mayıs Perşembe günü başlıyor. Festival bu yıl yaklaşık 300 bin genci ağırlayacak. Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi; İGF 2017’de Graffiti Performansı, Emoji Parkı, Foto Otomatı, Dart turnuvası, Sosyal Medya Fenomenleri Gençlik Buluşması, söyleşi, seminer ve sosyal medya yarışmaları ile festivali renklendirecek.

İstanbul Gençlik Festivali Başlıyor
 SOSYAL MEDYA FENOMENLERİ İGF’DE

4 Mayıs Perşembe günü saat 11.00’da Yenikapı Meydanı Etkinlik Alanı’nda Said Ercan'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilecek söyleşide, sosyal medya fenomenleri Semih Varol, Alaattin Çağıl ve Mehmet Burak Torun sosyal medyanın nitelikli kullanımı, yeni kariyer imkânları, marka yönetimi, siber güvenlik ve sosyal ağlar hakkında merak edilenleri yanıtlayacak.

YURT DIŞI EĞİTİM FIRSATLARI

6 Mayıs Cumartesi günü saat 12.30’da Yenikapı Meydanı Etkinlik Alanı’nda bu kez Yrd. Doç. Dr. M. Ali Doğan gençlerle hasbihal edecek. Yurt dışı ve yurt içi eğitim imkânlarının konuşulacağı söyleşide Yrd. Doç. Dr. Doğan, akademik eğitimin püf noktalarına değinecek. Kendini ifade edebilen, değer üreten ve topluma katkı sağlayan bir birey olabilmenin öneminden bahsedileceği söyleşide Doğan, gençlerin ufkunu açıp daha gerçekçi hedefler belirlemelerini sağlayacak.

MESLEK SEÇİMİNDE NEYE DİKKAT ETMEK LAZIM?

Festival 7 Mayıs Pazar günü ise saat 12.30’da Yenikapı Meydanı Etkinlik Alanı’nda ses sanatçısı Ahmet Selim Gündoğan’ın “Başarmak Zor Değil” adlı söyleşisi ile devam edecek. Gündoğan, seminerlerinde erken gençlik döneminde meslek seçiminde zorlanan, eğitimlerinde sıkıntı yaşayan gençlere başarıya giden yöntemleri müzik eşliğinde anlatacak. Ayrıca sınavlara hazırlık, sınav öncesi ve sınav esnasında dikkat edilmesi gereken hususlar, keyifli ve ilgi çekici öğrenme yöntemleri, başarısızlığa iten önyargılardan kurtulma gibi konular da Başarmak Zor Değil adlı söyleşi de ele alınacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34