banner32

İSÖS,Malatya Engelini 4-1'le Geçti!

Kaymakam ve Emniyet müdürü "Engel Tanıyanların" Maçında 4-1

İSÖS,Malatya Engelini 4-1'le Geçti!
 İstanbul Özürlüler Spor Kulübü’nün ( İSÖS ), Malatya Bed. Engelliler Kulübü ile Hasan Doğan Tesisleri’nde oynadığı Ampute Futbol Süper Ligi'nin İstanbul'daki ilk maçında 4 – 1 galip geldi. Kaymakam Ufuk SEÇİLMİŞ ve Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar TAPKAN maçı heyecanla izlediler.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

İstanbul Özürlüler Spor Kulübü (İSÖS)- Malatya Bed. Engelliler Kulübü ileZeytinburnu- Hasan Doğan Tesislerinde Engelliler Süper lig maçı hayli heyecanlıydı.Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk SEÇİLMİŞ, Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar TAPKAN, Miniatürk Halkla İlişkiler Uzmanı ve İSÖS Başkan Yardımcısı Selma Gürbey TAŞDELEN, İSÖS Başkanı Kenan ÖZÜDOĞRU, eşi ve tüm yönetim kurulu, Sunucu ve Gazeteci Elif KALAYCIOĞLU, ( Zeytinburnu Sevgi Gurubu’ndan Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye POLAT ve eşi, , Semiha Şakir Huzurevi Dernek Başkanı Perihan AKGÜL, ZEYÇED Başkan Vekili ,İSÖS gönüllüsü ve ALO AFİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali GÜNDÜZ, AK Parti Ynt. Krl. Üyesi Aliye ÖZTÜRK, Sevgi İZCİ, ABAY Ortaokulu Okul Aile Birliği Onursal Başkanı Seviye AŞIR, Gazeteci Mehmet ALPAY ) Zafer Spor Kulübü As Başkanı Ahmet ÇELİK ve ailesi, Zeytinburnuspor esti futbolcusu Ali AYDOĞAN ( Kemik Ali ) ve aile bireyleri, İhsan Mermerci Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Kemal DOĞAN ve Onursal Başkan Saadettin SÖKMEN, Zeytinburnu engelli ailelerin manevi annesi Nurşen ÖRNEK, Telsiz Mahallesi Muhtar Adayı Kadir ŞENGÜL, Sempati Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Sinan UĞURLU, ünlü amigo Paşalı BİROL ve bir çok davetli maçı heyecanla izlediler.

Kaymakam İlçemizde İlk Kez Maç İzledi
1463906_581048078626945_977951627_n.jpgMaç başlamadan evvel 10 Kasım Atatürk’ü anma günü nedeniyle 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Maçın ilk yarısı 2-1 sona erdi. Maç Serkan 2, Osman ve İsmail’in attığı goller ile 4 – 1 İSÖS galibiyeti ile sonuçlandı. Maçı misafir olarak gelen kayınbiraderi ile izleyen Kaymakam Ufuk SEÇİLMİŞ ve Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar TAPKAN maç sonrasında İSÖS futbolcularını ( Çaaaaak ) yaparak kutladılar.
Maça iştirak eden davetliler ve yukarıda isimlerini saydığımız gruplar günün anısı olarak hatıra resmi çektirdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34