banner32

İnşaat’a başlamadan önce Ege Yapıya …

İstanbul Times Gazetesi Türkiye’ye en çok katma değer katan İnşaat sektörüne malzeme temin eden Ege Yapı yönetim kurulu başkanı Ersan Özkaya ile konuştu.

İnşaat’a başlamadan önce Ege Yapıya …
 Ersan bey bize kısaca Ege yapı’yı tanıtır mısınız ?

Ege yapı olarak Zeytinburnu Kazlıçeşme Mahallesi  eski ismi ile Demirhane, yeni ismi ile Abay caddesi üzerinde Eski et ve Balık Kurumu karşında  11 yıldır inşaat sektörüne Kalebodur,seramik ürünleri başta olmak üzere bir çok malzeme temin eden bir şirketiz. Türkiye’nin bir çok ilinde inşaat yapan müşterimize hizmet vermeye devam ediyoruz.

İstanbul Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç

Fiyat poitikalarınız nasıl peki ?

Biz bereket azdadır prensibini benimseyen bir firmayız. Şirket olarak bizim en büyük avantajımız  Türkiye’nin 1 numaralı seramik  markası olan Çanakkale Seramik ‘in ANA BAYİİ’si  olduğumuz için hizmet-Kalite-fiyat üçgeninde müşterilerin tüm ihtiyaçlarına

 cevap verebilmekteyiz.Çok  karlar ile az müşteriye hizmet vermektense az kar ile daha çok müşteriye hizmet vermeyi tercih ediyoruz. Henry Ford’un bir sözü vardır der ki “Gereğinden çok kazanç getiren bir iş ziyan eden bir iş kadar çabuk batmaya mahkumdur” diye . Biz istikrarlı ve sağlıklı bir büyümeden yana olduğumuz için az kar ile çok müşteri odaklı çalışmayı tercih etmiş bir yapıya sahibiz.

İnşaat yapacak bir kişi sizden hangi ürünleri temin edebilir ?

Bizim asıl uzmanlık alanımız Seramik görünmesine rağmen, pis su-temiz su tesisat Malzemeleri, ısıtma kalorifer tesisat malzemeleri, fayans-seramik, granit seramik, banyo dolapları, vitrifiye, armatür, yapıştırıcı-izolasyon malzemesi, duş teknesi (akrilik ürünler)-kabinler, laminant parke, dekoratif mutfak seramikleri-cam mozaikler, patlatma doğaltaş   banyo aksesuarları vs. gibi ince yapı malzemelerin tüm çeşitlerini bulabilirsiniz.  Müşterilerimizin desteği ile daha güçlü bir şirket haline gelen EGE YAPI MALZEMELERİ her geçen gün artan müşteri sayısıyla sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürmektedir.

Peki çalıştığınız bazı firmaların isimlerini referansa olabilmesi adına verebilir misiniz ?

Tabiî ki çalıştığımız tüm firma veya şahısların isimlerini versek sayfamız  yeterli gelmeyebilir ama size şu istatiği verebiliriz. 25 kurumsal firma (bankalar,otomotiv,gıda,giyim,ev eşyası,oyuncak sektörü), 45 mimarlık firması, 95 dekorasyon firması, 186 usta grubu, 750 müteahhit, ve binlerce mağaza, dükkan, perakende müşteri grubumuz var. Müşterilerimiz bizim velinimetimizdir, hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz.

İrtibat bilgilerimiz

Ege Yapı Malzemeleri Pazarlama San.Tic.Ltd.Şti.

Kazlıçeşme Mahallesi Abay Cad.NO:180 Zeytinburnu /İstanbul 
Tel:0212-546 88 55 Fax:0212-679 70 40

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34