banner32

İnşaat & Emlak Dünyası .com hayırlı olsun

Son yıllarda özellikle İstanbul’da yapılan KİBİR kuleleri başta olmak üzere şehrin ruhuna aykırı yapılan ve şehre uyum katan yapıların tanıtılacağı yeni bir haber portalı yayın hayatına başladı.

İnşaat & Emlak Dünyası .com hayırlı olsun
ÇETİNER MEDIA GROUP bünyesinde yayın hayatına başlayan www.insaatemlakdunyasi.com  yayın hayatına hızlı başladı.

İstanbul Times Haber Merkezi 

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Ataköy sahili yapılan ve uzmanlar tarafın dan kent suçu işlendiği iddia edilen Haytt Otel, Soma Maden Faciasının patronu Alp Gürkan’ın yaptığı Spine Towers,Zorlu Group’a yapıldığı iddia edilen 400 bin m2 lik kıyak inşaat gibi konular bata olmak üzere ilginç habere ,imza atan İnşaat & Emlak Dünyası Com haber portalı dürüst çalışmayan inşaat firmalarının korkulu rüyası olmaya başladı. 

Tecrübeli  ve korkusuz   gazeteci yazar Hüseyin Çetiner idaresinde yayın hayatına başlayan haber potalı
İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) nın alt yapısından yararlanarak ilk başta İstanbul’un 39 ilçesine daha sonra ise Türkiye’nin 81 vilayetine yönelik çalışmalara imza atacak.

www.insaatemlakdunyasi.com  haber portalında özel dosya haberlerimiz de konu ile alakalı görsel video haberlerde olacak. Kentin ruhuna ve şehircilik planlarına uygun yapılıp insanın aklını ve fikrini zorlamayan yapılara olumlu ,kanuni olmasına rağmen akla ve vicdana uymayan binaları da en acımasız bir şekilde cesurca eleştireceğiz.  

www.insaatemlakdunyasi.com u takip edin İnşaat & Emlak Dünyası ile alakalı gelişmelerden haberdar olun.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34