banner32

İndirimli Markalar Çadırı GOP. Küçükköy'de Dualarla Açıldı

İndirimli Markalar Çadırı Gaziosmanpaşa Küçükköy Merkez camisinin tam karşısında yüzlerce çeşit Ayakkabı,Mont,Takım elbise,kazak başta olmak üzere birbirindern farklı ürün çeşidi ile İstanbul Halkının hizmetine açıldı.

İndirimli Markalar Çadırı GOP. Küçükköy'de Dualarla Açıldı
7S Fuarcılığın Yetkilisi ve Hissedarı Müge Yavaş Şunları Söyledi

"Öncelikle İstanbul Times Yayın Grubu olarak Gaziosmanpaşa Küçükköy'de açmış olduğumuz indirim çadırı açılışımıza hoşgeldiniz. Bizim 7S fuarcılık olarak İndirimli markalar çadırımızı  İstanbul' un  bir çok ilçesinde kurduk. Bugünde Gaziosmanpaşa ilçesinin Küçükköy bölgesinde Merkez camisinin hemen yanında açtık.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç


Yakın gelecekte Bursa ve Van'da da çadırımızı açacağız. Bugün burada açılışını yaptığımız mekanı 3 aylığına kiraladık. 20 Ekim 20 Kasım arası 1 ay boyunca çadırın içinde her türlü giysi ve ayakkabı olacak. 
Çadır dışında da yöresel tatlar olarak adlandırdığımız süt ürünleri, yöresel ekmek,pişmaniye ve lokum başta olmak üzere yüzlerce ürün indirimli fiyattan satın alınabilir.

20 Kasım ile 20 Aralık 2017 arasında ise Çadırımız hediyelik eşya satışı stantları olarak hizmet verecek.
Buradaki son periyodumuzu da yine 20 Aralık ile 20 Ocak 2018 arasında tekrar genel giyim ve ayakkabı satış stantlarına ayıracağız" dedi.

Müge Yavaş yaşadığım ilçe olan Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanında muhteşem bir Markalı Ürünler indirim çadırı açma düşüncem var. 

Bu şekilde meydan ve Zeytinburnu'na ciddi bir canlılık gelecektir. Belediyemiz ile temas halindeyim. Çadırımızın bir çok sosyal yanıda mevcutur. Mesela çadır açtığımız ilçenin halk eğitim merkezine, belediyenin sosyal içirekli çalışan birimi var ise (AKDEM tarzı) onlara da stant veriyoruz.

Onlarca ulusal ve yerel televizyon ve gazeteler indirim çadırı ile gittiğimiz yere tanıtım katkısı da yapıyoruz diyen 7S Furacılığın sahibi Müge Yavaş inşallah Zeytinburnu Belediyemizin yetkilileri bu düşüncemize olumlu bir dönüş yaparlar diyerek sözlerini tamamladı.

48 Yıllık Gaziosmanpaşa Küçükköy Merkez camisi emekli İmamı Cemal Terzioğlu Satışlarınız bereketli olsun diyerek dua etti           

İndirim çadırının kurulduğu mekanın yanı başında bulunan Küçükköy Merkez camisinde 48 yıl görev yapan emekli imam Cemal Terzioğlu' nun yaptığı dua ve sohbet ile açılan indirim çadırına ilgi oldukça fazla.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
               

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34